Atac frontal al lui Gica Popescu la Razvan Burleanu: "Sa nu-si puna medalii in piept!"

Atac frontal al lui Gica Popescu la Razvan Burleanu:

"Eu nu stiu ce intalnire are domnul Burleanu cu domnul vicepremier Paul Stanescu, probabil ca vrea sa fie informat sau vrea sa para ca merge pentru a fi informat de la nivelul guvernului de starea proiectului, dar o stie foarte bine de la managerul de proiect al FRF, care a participat la toate intalnirile care s-au facut in cadrul guvernului pentru proiectul Euro-2020. "S-a hotarat ca stadionul Ghencea sa se demoleze inaintea semnarii contractului de proiectare si constructie si cred ca la data care se preconizeaza, in luna iunie, sa se semneze contractul pentru constructia si proiectarea celor trei stadioane, cel din Ghencea, care este cel mai mare si cel mai greu de demolat, sa fie demolat, ca terenul sa fie pregatit pentru inceperea constructiei.

acum 73 luni (4 May 2018)

"Eu nu stiu ce intalnire are domnul Burleanu cu domnul vicepremier Paul Stanescu, probabil ca vrea sa fie informat sau vrea sa para ca merge pentru a fi informat de la nivelul guvernului de starea proiectului, dar o stie foarte bine de la managerul de proiect al FRF, care a participat la toate intalnirile care s-au facut in cadrul guvernului pentru proiectul Euro-2020.

El a auzit ca se vor face sau in sfarsit s-a gasit formula pentru constructia celor 400 de terenuri pe care noi ni le-am asumat atunci cand am prezentat dosarul de candidatura, lucru care a fost deblocat saptamana trecuta la nivelul guvernului si s-a hotarat ca aceste terenuri sa se faca.

Pentru a se face a fost nevoie de o solicitarea din partea FRF, care a venit zilele trecute, o am la mine pe birou. Eu am deblocat chestiunea, sa nu-si faca iluzii pentru ca aceasta chestiune este stabilita de mult timp, este in curs de rezolvare, deci dansul vrea sa-si puna medalii din nou in piept. Trebuia sa vina la un comitet interministerial cu cateva saptamani inainte de alegeri si in cele din urma nu a mai venit.

Fostul capitan al Generatie de Aur spune ca Burleanu nu are nicio contributie nici la constructia stadioanelor noi. "Legat de stadione, el este foarte bine informat de domnul Sari, care a participat din prima zi de cand sunt eu responsabil de proiect din partea guvernului si pana in momentul de fata absolut la toate sedintele. Va spun eu ca habar n-are de procedurile care vor fi facute pentru aceste stadioane. Noi speram sa se gaseasca o formula si cam stiu ce se doreste a fi facut, pentru ca aceste probleme cu contestaiile lictatiilor sa nu mai puna piedici.

El a afirmat ca stadioanele Steaua, Rapid si Arcu de Triumf ar urma sa intre in reconstructie din luna iunie.

"S-a hotarat ca stadionul Ghencea sa se demoleze inaintea semnarii contractului de proiectare si constructie si cre... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro