Atac cu cutitul in Viena - mai multe persoane ranite, trei fiind in stare grava

Atac cu cutitul in Viena - mai multe persoane ranite, trei fiind in stare grava

Un barbat, cetatean afgan, a fost arestat ulterior, in legatura cel de-al doilea atac, dar nu sunt disponibile alte detalii, iar legaturile intre injunghieri raman neclare, conform purtatorului de cuvant.

acum 28 luni (8 Mar 2018)

UPDATE 02:20 Patru persoane au fost grav ranite miercuri seara, la Viena, in doua atacuri cu cutitul;

Incidentele au avut loc in cel de-al doilea district al Vienei, care include celebrul parc Prater, precum si hub-ul de transport Praterstern.

"Un barbat a atacat o familie - tatal, mama si fiica de 17 ani - cu un cutit. Cele trei persoane au fost grav ranite si viata lor este in pericol", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei, ulterior precizand ca victimele sunt cetateni austrieci.

"O jumatate de ora mai tarziu a avut loc un al doilea atac, la Praterstern, unde o persoana a fost grav ranita, viata fiindu-i pusa in pericol.

Intrebat ce se stie despre agresor, purtatorul de cuvant a raspuns: "Absolut nimic.

Un barbat, cetatean afgan, a fost arestat ulterior, in legatura cel de-al doilea atac, dar nu sunt disponibile alte detalii, iar legaturile intre injunghieri raman neclare, conform purtatorului de cuvant. - Stire initiala - Informatiile initiale indicau ca un barbat cu un cutit a atacat la intamplare trecatorii, in apropierea parcului Prater. Conform unui purtator de cuvant al Politiei, trei persoane au fost grav ranite, iar atacatorul este cautat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro