ATAC comis de o FEMEIE-KAMIKAZE in Turcia: Cel putin sapte raniti | FOTO si VIDEO

ATAC comis de o FEMEIE-KAMIKAZE in Turcia: Cel putin sapte raniti | FOTO si VIDEO

(@AJTCanli) April 27, 2016 De la inceputul anului Turcia s-a confruntat cu o serie de atentate, printre care doua comise in Istanbul, pe care autoritatile turce le plaseaza in responsabilitatea retelei teroriste Stat Islamic, si doua in Ankara, revendicate de militantii kurzi.

acum 81 luni (27 Apr 2016)

Atacul a fost comis de o femeie-kamikaze in orasul Bursa din nord-vestul Turciei. Din primele informatii, cel putin sapte persoane au fost ranite, potrivit oficialilor turci.

Atacul sinucigas de miercuri a fost comis de o femeie-kamikaze, potrivit unor surse din securitate si din guvernul turc, informeaza Reuters.

Explozia a avut loc langa o moschee.

Se pare ca cel putin sapte persoane au fost ranite in explozia de miercuri, sustine sursa din securitate. (@AJTCanli) April 27, 2016

De la inceputul anului Turcia s-a confruntat cu o serie de atentate, printre care doua comise in Istanbul, pe care autoritatile turce le plaseaza in responsabilitatea retelei teroriste Stat Islamic, si doua in Ankara, revendicate de militantii kurzi.

+Teroristii ISLAMISTI care au comis ATACURILE de la Paris sunt conectati cu un ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro