Atac birjaresc la adresa handbalistei Cristinei Neagu: "N-a ajuns jucatoare la taica-su pe balcon si nici in sufragerie"

Atac birjaresc la adresa handbalistei Cristinei Neagu:

Evolutiile foarte bune si faptul ca este cea mai buna jucatoare din lume la momentul actual nu o scutesc insa pe Neagu de atacaurile contestatarilor.

acum 53 luni (30 Dec 2015)

Evolutiile foarte bune si faptul ca este cea mai buna jucatoare din lume la momentul actual nu o scutesc insa pe Neagu de atacaurile contestatarilor. Iar o reactie neasteptata vine de la Gheorghe Tadici, care a comis-o si in timpul Mondialelor, sustinand, printre altele, ca la nationala fetele beau de sting, asa cum Adevarul a scris aici. La intoarcerea din Danemarca, Neagu l-a pus la punct pe Tadici, cu niste afirmatii directe, printre care a insinuat si lipsa de educatie a acestuia, semnaland ca la time-outuri li se adresa cu "Bai, fetelor!" Cred ca putina consideratie fata de oamenii aia care si-au erodat inclusiv sanatatea si si-au sacrificat inclusiv familiile, sunt si eu unul dintre ei, cred ca nu ar strica.Nu am niciun razboi cu Neagu! Nu pot sa ma cobor si sa dialoghez cu o astfel de jucatoare, pentru ca in cei 43 de ani de activitate am vazut multe (n.n. M-au deranjat foarte tare in anul acesta si anul trecut anumite afirmatii vizavi de antrenorii romani pe care ii desconsidera, iar pentru ceea ce este ea astazi au muncit foarte multi antrenori", a declarat la Digisport fostul selectioner al nationalei de handbal a Romaniei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro