Atac armat in SUA. Cel putin trei persoane au murit si doua au fost ranite in statul Maryland

Atac armat in SUA. Cel putin trei persoane au murit si doua au fost ranite in statul Maryland

UPDATE 18.40 Trei dintre cele cinci persoane ranite in atacul armat din Edgewood au incetat din viata, relateaza CNN, citand un oficial din politia locala.

acum 51 luni (18 Oct 2017)

UPDATE 18.40 Trei dintre cele cinci persoane ranite in atacul armat din Edgewood au incetat din viata, relateaza CNN, citand un oficial din politia locala. Autoritatile au afirmat ca il cauta in continuare pe suspect - un barbat in varsta de 37 de ani, pe nume Radeed Labeeb Prince.

- Stirea initiala - Cel putin cinci persoane au fost impuscate intr-un incident ce a avut loc miercuri dupa-amiaza intr-un complex de birouri din Edgewood, statul american Mayland, relateaza CNN. Acestia au fost transportati la un centru medical al Universitatii din Maryland. Numeroase echipaje de interventie s-au deplasat de urgenta la fata locului. Potrivit unei surse din cadrul politiei din comitatul Harford, atacatorul s-ar afla inca in libertate. Pana in momentul de fata, nu au fost facute arestari. Autoritatile au precizat ca cel putin cinci scoli din zona au fost inchise, ca masura de precautie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro