Asul Formulei 1 se vede cu Winnie Harlow, o aparitie inedita pe podiumurile de moda

Asul Formulei 1 se vede cu Winnie Harlow, o aparitie inedita pe podiumurile de moda

Fotomodelul american Winnie Harlow, 22 de ani, e o aparitie neobisnuita pe podiumurile de prezentare ale marilor case de moda.

acum 90 luni (10 Sep 2016)

Fotomodelul american Winnie Harlow, 22 de ani, e o aparitie neobisnuita pe podiumurile de prezentare ale marilor case de moda. Ea sufera de vitiligo, cunoscuta si sub numele de "boala lui Michael Jackson", o afectiune care conduce la aparitia unor pete albe pe suprafata pielii, iar in cazul persoanelor de culoare aceasta depigmentare este si mai vizibila.

Cu toate acestea, Winnie Harlow a trecut peste problemele din copilarie, cand a fost ironizata de colegi sau vecini si a devenit una dintre cele mai apreciate fotomodele, tocmai prin aparitia ei neobisnuita.

In plus, Winnie a prins o serie de contracte banoase si a intrat sub "radarul" lui Lewis Hamilton, triplu campion mondial in Formula 1 si liderul la zi al clasamentului. Pilotul britanic de 32 de ani are si un "palmares personal" bogat, avand relatii in trecut cu mai multe celebritati, precum Rihanna sau Nicole Scherzinger. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro