ASTROLOGIE.Ce doreste fiecare, in taina, de la partener,in functie de zodie.Cele mai ascunse secrete

ASTROLOGIE.Ce doreste fiecare, in taina, de la partener,in functie de zodie.Cele mai ascunse secrete

Insa nu recunosc acest lucru nici in ruptul capului, de frica sa nu cumva sa le fie luat postul de "lider" al relatiei de catre partenerul de cuplu. FECIOARA Fecioarele isi doresc in secret ca partenerul lor sa plece de acasa pe perioade lungi, iar apoi sa se intoarca.

acum 70 luni (9 Oct 2014)

BERBEC

Berbecii isi doresc in secret sa fie tratati de partenerul lor foarte parinteste. In ciuda faptului ca expun mereu o latura puternica, isi doresc de fapt, pe ascuns, sa fie ingrijiti si sa fie "dragaliti" mai tot timpul de persoana iubita. Nativii din Taur tanjesc ca partenerul sa nu le iasa niciodata din cuvant si sa faca asa cum decid ei in orice problema, oricat de marunta ar fi.

GEMENI

Gemenii isi doresc foarte mult, pe ascuns, ca partenerul sau partenera sa fie foarte deschisi sexual.

RAC

Racii isi doresc pe ascuns ca partenerul sa le faca mereu cadouri scumpe. Sunt constienti ca este o slabiciune a lor si incearca mereu sa se comporte ca si cand cadourile scumpe nu le-ar atinge o coarda sensibila, insa, in realitate, asta isi doresc cel mai mult de la partener.

LEU

Leii isi doresc pe ascuns ca partenerul lor sa fie uneori brutali in pat. Insa nu recunosc acest lucru nici in ruptul capului, de frica sa nu cumva sa le fie luat postul de "lider" al relatiei de catre partenerul de cuplu.

FECIOARA

Fecioarele isi doresc in secret ca partenerul lor sa plece de acasa pe perioade lungi, iar apoi sa se intoarca. Sunt de parere ca asa se mentine mult mai bine aprins focul pasiunii, insa niciodata nu vor recunoaste acest lucru din cauza ca se tem ca partenerul sa nu interpreteze gresit initiativa. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro