ASTROLOGIE. Cum TRADEAZA zodiile. Cine infige cel mai adanc cutitul in spatele celor apropiati

ASTROLOGIE. Cum TRADEAZA zodiile. Cine infige cel mai adanc cutitul in spatele celor apropiati

Cu toate acestea, unii nativi tradeaza fara niciun fel de scrupule, facandu-le placere sa o faca, iar altii au nevoie de motive intemeiate pentru a se manifesta in acest fel. Asadar, pentru a evita eventuale situatii in care ar putea fi pusi la perete, chiar daca au ceva de obtinut in urma unei tradari, se vor gandi de 100 de ori inainte sa o faca si de cele mai multe ori vor renunta la idee.

acum 66 luni (7 Oct 2014)

Cu toate acestea, unii nativi tradeaza fara niciun fel de scrupule, facandu-le placere sa o faca, iar altii au nevoie de motive intemeiate pentru a se manifesta in acest fel. Cine infige cel mai adanc cutitul in spatele prietenilor sau iubitilor

BERBEC

Berbecii isi vor trada atat persoanele cu care au o relatie amoroasa, cat si cei mai apropiati prieteni doar daca in urma acestei tradari vor obtine garantia rezolvarii unora dintre cele mai apasatoare probleme ale lor. Vor infige cutitul in spate destul de puternic si se vor asigura ca nu au cum sa fie afectati, cel putin in viitorul apropiat, de razbunarea persoanelor pe care le-au tradat. Le este firca sa tradeze in amor din cauza ca, de cele mai multe ori, ei sunt victimele la acest capitol. Insa, fata de pesoanele care se considera apropiate lor nu au niciun fel de scrupule. Astfel, in cazul in care au de castigat ceva, de orice natura, se gandesc serios la o tradare pe care o vor justifica cu argumente dupa aceea, pentru a scapa basma curata. Singurele momente in care sunt capabili sa tradeze cu adevarat si cand fac acest lucru cat se poate de brutal sunt acelea cand isi dau seama ca nu mai simt absolut nimic pentru persoana pe care o tradeaza.

RAC

Racii sunt nativii zodiacului care nu prea sunt in stare sa tradeze, pentru ca, in primul rand, nu sunt in stare sa minta. Asadar, pentru a evita eventuale situatii in care ar putea fi pusi la perete, chiar daca au ceva de obtinut in urma unei tradari, se vor gandi de 100 de ori inainte sa o faca si de cele mai multe ori vor renunta la idee. Sunt capabili sa tradeze atat in amor, cat si persoane apropiate doar daca de acest lucru depinde sanatatea sau starea de bine a altei persoane importante pentru ei. Cand un Leu ia decizia sa tradeze increderea cuiva, o va face in asa fel incat acea persoana sa fie afecteata permanent de acest lucru.

FECIOARA

Fecioarele se confrunta pe tot parcursul vietii cu tentatii care ii fac pe ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro