ASTROLOGIE. Ce nu va suporta niciodata intr-o relatie, in functie de zodie

ASTROLOGIE. Ce nu va suporta niciodata intr-o relatie, in functie de zodie

Asadar, iata ce trebuie sa eviti intr-o relatie pentru a te asigura ca va ramane cu tine, in functie de zodie BERBEC Berbecii nu suporta niciodata sa fie contrazisi fara argumente. Daca simt cumva ca partenerul face acest lucru mai precis ca "fura bani din casa", mai exact, ia sume de bani - mari sau mici - si nu spune ca le-a luat, vor fi foarte dispusi sa se desparta fara niciun fel de parere de rau.

acum 113 luni (8 Oct 2014)

Asadar, iata ce trebuie sa eviti intr-o relatie pentru a te asigura ca va ramane cu tine, in functie de zodie

BERBEC

Berbecii nu suporta niciodata sa fie contrazisi fara argumente.

TAUR

Taurii nu suporta niciodata sa fie tinute secrete fata de ei. Mai mult decat atat, daca aceste secrete privesc fosti iubiti sau iubite ai partenerului, nu vor ezita sa se retraga din relatia respectiva cat ai clipi.

GEMENI

Gemenii nu suporta sa fie mintiti in mod grosolan.

RAC

Racii nu suporta sa fie umiliti in niciun fel de partener, chiar daca acesta din urma o spune in spirit de gluma. Daca Racii se simt umiliti din cauza unui comentariu al partenerului facut de fata cu alte persoane, cu siguranta se va isca o cearta majora in relatie. Totodata, nu suporta sa le fie reprosate lucruri cu privire la felul in care si-au dezvoltat cariera sau viata profesionala.

LEU

Leii nu suporta sa li se ascunda detalii cu privire la finante. Daca simt cumva ca partenerul face acest lucru mai precis ca "fura bani din casa", mai exact, ia sume de bani - mari sau mici - si nu spune ca le-a luat, vor fi foarte dispusi sa se desparta fara niciun fel de parere de rau.

FECIOARA

Fecioarele nu suporta sa fie criticate din punct de vedere fizic. Chiar daca partenerul nu doreste decat sa le atraga atentia cu privire, de exemplu, la faptul ca au luat putin in greutate. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro