Asteptare de cosmar pentru candidatii la permisul auto. Cat dureaza sa fie programati pentru "oras" dupa ce au promovat examenul scris

Asteptare de cosmar pentru candidatii la permisul auto. Cat dureaza sa fie programati pentru

Reprezentantii Prefecturii Vaslui sustin ca s-a ajuns in aceasta situatie absurda din cauza lipsei de personal de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV), unde isi desfasoara activitatea doar doi examinatori auto.

acum 80 luni (18 Aug 2017)

Absolventii scolilor de soferi care au promovat testarea teoretica in aceste zile pot sustine proba practica abia in martie 2018. Peste 1.700 de absolventi ai scolilor de soferi din judetul Vaslui s-au inregistrat online pe site-ul Prefecturii pentru a sustine proba practica pentru obtinerea permisului auto.

Potrivit reprezentantilor Prefecturii Vaslui, candidatii care s-au inscris in ultimele zile pentru a sustine proba de traseu vor sustine examenul abia peste sapte luni, respectiv martie 2018.

Reprezentantii Prefecturii Vaslui sustin ca s-a ajuns in aceasta situatie absurda din cauza lipsei de personal de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV), unde isi desfasoara activitatea doar doi examinatori auto. Insa, dupa mai multe discutii cu reprezentanti din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, s-a aprobat transferul a doi politisti la SPCRPCIV, unul de la 15 august, iar celalalt incepand cu 1 septembrie. Singura problema care mai ramane este acreditarea celor doi agenti transferati in vederea obtinerii atestatului de examinator auto", a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, prefectul judetului Vaslui, Eduard Popica.

Pe langa transferul celor doi agenti, Prefectura Vaslui a obtinut si detasarea unui ofiter de la SPCRPCIV Bacau pentru o perioada de doua luni. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro