Astept candidatul fara rude, prieteni, colegi, vecini

Si altii au spus, inaintea voastra, ca sunt oameni noi, si ca ei vor schimba lumea si vor moderniza Romania. Dar nu numai sa spuneti, sa va si tineti de cuvant, dupa ce veti ajunge primari. As vrea sa aud de la voi, candidatii, oamenii care se pretind noi, abia nascuti ieri, ca dupa ce veti ajunge primari veti avea acest prim gand.

acum 84 luni (28 May 2016)

Asta se spune de ceva timp incoace. S-au infiintat si partide noi. Oameni noi, partide noi. Acei oameni noi mai au putin si spun ca abia ieri s-au nascut. Mai baieti si fete care candidati acum, in 2016, pentru functia de primar. Nu mai vorbiti atat de mult despre proiecte, programe si doctrine. Ca au vorbit si altii inaintea voastra. Si altii au spus, inaintea voastra, ca sunt oameni noi, si ca ei vor schimba lumea si vor moderniza Romania. Si uite unde se duc azi, in fata procurorilor, acei oameni noi. Cei care se prezentau "oameni noi" cu mai bine de zece ani in urma.

Dar sa ne intoarcem la actuala campanie electorala. Si la oamenii cei noi. Cei care vin si ei, acum, sa ne spuna cum vor moderniza Romania. Lasati programele si proictele, mai oameni buni, daca vreti sa va creada lumea. Dar nu numai sa spuneti, sa va si tineti de cuvant, dupa ce veti ajunge primari. Sa spuneti asa, acum, in campania electorala. Anume ca, dupa ce veti castiga functia de primar, nu veti mai avea rude, prieteni, vecini, colegi. Rude pe care sa le puneti in functii, in administratia locala, vecini si colegi cu care sa faceti afaceri pe banii statului, prieteni care sa va fie sfatuitori. As vrea sa aud de la voi, candidatii, oamenii care se pretind noi, abia nascuti ieri, ca dupa ce veti ajunge primari veti avea acest prim gand. Primul vostru gand, dupa ce va asezati in fotoliul de primar. Anume acela de a va inconjura de persoane care nu v-au fost niciodata nici prieteni, nici vecini, nici colegi. Atat sa spuneti acum, in campania electorala. De la acest fapt sa porniti in viitoarea voastra cariera de primar. Dar nu in sensul de oameni noi. De mutre noi. Legata de mentalitati. Astept genul acesta de politician. De comportament. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro