Astazi are loc o noua extragere la loteria bonurilor fiscale

Astazi are loc o noua extragere la loteria bonurilor fiscale

Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1 - 31 martie 2016 este programata duminica seara si are un fond de premiere de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice.

acum 89 luni (17 Apr 2016)

Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1 - 31 martie 2016 este programata duminica seara si are un fond de premiere de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice. Duminica, 17 aprilie, va fi organizata prima etapa de selectie, care consta in extragerea bilelor care vor desemna ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Dupa centralizare, daca sunt peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare", se mentioneaza in comunicat.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Loteriei Romane, pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF. Citeste si:

+Cum REACTIONEAZA studentul LINSAT MEDIATIC de Mihai Gadea pentru ca s-a dus la ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro