Asta-seara traficam in familie: banda tata-fiica ce aproviziona Vasluiul cu stupefiante

Asta-seara traficam in familie: banda tata-fiica ce aproviziona Vasluiul cu stupefiante

Doua zile mai tarziu, de la locuinta pe care Stelica Bosnea o avea improvizata la iesirea din municipiul Vaslui, in apropiere de benzinaria Lukoil, politistii de la Crima Organizata au ridicat 2,38 grame seminte de cannabis, iar la imobilul la parterul caruia detineau magazinul au fost gasite 188 grame rezina de cannabis, un rest de 0,76 grame cannabis, sub forma de substante vegetale de culoare verde, ambele substante fiind destinate comercializarii.

acum 75 luni (23 Feb 2018)

Arestarea celor doi vine dupa ce alti trei tineri au fost arestati in ultimele zile in Vaslui, ancheta politistilor Serviciului de Combatere a Infractiunilor de Crima Organizata fiind una de amploare.

Potrivit anchetatorilor, in cursul anului 2017, cel mai probabil perioada de la sfarsitul verii spre toamna, fiica lui Bosnea a primit din Spania un colet care continea o cantitate de aproximativ 1 - 2 kg de substanta vegetala de culoare verde, respectiv muguri de cannabis.

Unul dintre acestia a fost identificat Stirbu Sergiu Gabriel (poreclit Sega), un tanar de 22 de ani, cunoscut in sfera traficantilor de droguri din Vaslui, membru al gruparii Buga.

Traficantii isi laudau marfa pe motiv ca e de import

"Stirbu Sergiu Gabriel a fost abordat la un moment dat, in vara anului 2017, de catre Bosnea Iuliana Elena, care i-a aratat un mugure de cannabis, pe care i l-a oferit, dandu-i totodata numarul de telefon al tatalui sau, Bosnea Stelica. Inculaptul Stirbu Sergiu Gabriel l-a sunat pe inculpatul Bosnea Stelica, deplasandu-se totodata la locuinta improvizata a acestuia, situata pe tarlaua 103, parcela numarul 1489/11, din Mun Vaslui (vis - a - vis de benzinaria LukOil), unde inculpatul i-a aratat o catitate mai mare de astfel de droguri (substante vegetale sub forma de muguri de cannabis), i-a spus ca marfa este buna, fiind provenita din strainatate", se arata in referatul prin care procurorii au cerut arestarea traficantilor.

Stirbu Sergiu Gabriel a inceput astfel sa se aprovizioneze cu droguri de risc de tip cannabis, Stelica Bosnea, in perioada vara anului 2017 - februarie 2018, din drogurile pe care le-a cumparat de la inculpatul Bosnea, vanzand la randul sau inculpatilor Rotundu Cristian, martorului G.V.I. Rotundu Cristian, in prezent arestat la domiciliu, l-a insotit in una din imprejurari pe Stirbu Sergiu Gabriel pana in apropiere de LukOil si a ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro