Aspirantele la titlul "cel mai frumos fund din Brazilia" au blocat traficul: femei in costume de baie si-au etalat formele

Aspirantele la titlul

Nu in ultimul rand, invingatoarea de anul trecut, Indihara Carvalho, a dezvaluit ca dupa concurs a facut o operatie de refacere a virginitatii (himenoplastie-n.r.) in dorinta de a trai un moment special cu un barbat cu adevarat deosebit, dar mai ales in speranta ca oamenii vor trata cu respect concursul Miss Bum Bum.

acum 106 luni (5 Aug 2015)

Numai 15 din cele 27 de frumoase inscrise anul acesta in competitie vor intra in finala concursului Miss Bum Bum, care va avea loc in luna noiembrie.

Printre femeile inscrise in concursul de anul acesta se numara o fosta vedeta porno, un DJ vestit mai degraba pentru bustul sau cu dimensiuni generoase, dar si o tanara comparata cu vedeta americana de televiziune Kourtney Kardashian din punct de vedere fizic.

Abia acoperite de costumele de baie si incaltate cu sandale cu toc, aratoasele participante au bulversat traficul auto din Sao Paulo.

Castigatoarea titlului pentru "cel mai frumos fund din Brazilia" dobandeste nu numai statutul de vedeta, ci si un premiu consistent in bani, alaturi de aparitia pe coperta unei cunoscute reviste pentru barbati.

Concurentele au fost implicate in numeroase scandaluri la editiile anterioare, dupa ce s-a aflat ca unele concurente ar fi mituit juriul si cu sume de peste 100.000 de euro ca sa se asigure ca vor castiga.

Nu in ultimul rand, invingatoarea de anul trecut, Indihara Carvalho, a dezvaluit ca dupa concurs a facut o operatie de refacere a virginitatii (himenoplastie-n.r.) in dorinta de a trai un moment special cu un barbat cu adevarat deosebit, dar mai ales in speranta ca oamenii vor trata cu respect concursul Miss Bum Bum. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro