Asociatia Colectiv cere desecretizarea informarilor SRI privind disfunctionalitatile din sistemul medical

Primar al Sectorului 4 trebuie sa fie o persoana asupra careia sa nu planeze nicio umbra legata de conduita sa morala sau civica si sa nu lezeze, prin candidatura sa, memoria celor 64 de victime ale tragediei din Colectiv", se arata in solicitarea trimisa liderilor PNL de Asociatia GTG 3010.

acum 96 luni (14 May 2016)

Asociatia Colectiv GTG 30.10 i-a solicitat, sambata, presedintelui Klaus Iohannis desecretizarea informarilor Serviciului Roman de Informatii cu privire la vulnerabilitatile si disfunctionalitatile din sistemul public de sanatate.

Membrii Asociatiei considera ca bacteriile din spitale au cauzat moartea a mii de oameni, ceea ce reprezinta o problema de siguranta nationala si ca, prin urmare, se impune interventia sefului statului, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Colectiv GTG 3010 GTG. Klaus Iohannis trebuie sa faca ceea ce a promis - un altfel de politica - si sa desecretizeze informarile primite de la SRI, pentru a nu fi acuzat ca acopera vinovatii", a precizat Eugen Iancu, presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010.

Totodata, membrii Asociatiei s-au adresat si copresedintilor PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, si le-au cerut sa se delimiteze de candidatul PNL la Primaria Sectorului 4, Razvan Sava, ca urmare a asocierii acestuia in campania electorala cu fostul primar cercetat in dosarul "Colectiv", Cristian Popescu Piedone, se mai arata in comunicat. Primar al Sectorului 4 trebuie sa fie o persoana asupra careia sa nu planeze nicio umbra legata de conduita sa morala sau civica si sa nu lezeze, prin candidatura sa, memoria celor 64 de victime ale tragediei din Colectiv", se arata in solicitarea trimisa liderilor PNL de Asociatia GTG 3010. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro