Asistenta de la Spitalul Judetean, acuzata ca a rupt piciorul unui pacient. Fiul victimei: "A auzit cum i-a trosnit osul"

Asistenta de la Spitalul Judetean, acuzata ca a rupt piciorul unui pacient. Fiul victimei:

Marian Anton, fiul victimei, a declarat pentru "Adevarul" ca mama sa a fost internata la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti in data de 9 februarie din cauza unor complicatii produse de paralizia picioarelor.

acum 26 luni (20 Feb 2018)

Marian Anton, fiul victimei, a declarat pentru "Adevarul" ca mama sa a fost internata la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti in data de 9 februarie din cauza unor complicatii produse de paralizia picioarelor. Pentru tratament, era nevoie ca femeia sa fie mutata zilnic de pe patul de spital pe o targa pentru schimbarea pansamentelor care se facea in alt cabinet medical. "Asistenta a tras-o mai tare de picior"

"Timp de noua zile totul a decurs normal, iar mama era mult mai bine si urma sa fie externata luni, 19 februarie. Cand au ridicat-o din pat sa o duca din nou la pansat, una dintre asistente, pe care nu o cunosc, dar stiu ca o cheama Rafaela, a tras-o mai tare de picior. Mama nu a simtit durerea pentru ca, asa cum am spus, este apralizata de aproape 40 de ani, in urma unui accident de masina. Medicul mi-a spus ca o va externa manie (miercuri nr.r), dar ca va trebui sa o vada macar odata pe saptamana. Nici nu stiu cum sa o transport la spital pentru ca ea acum nu mai poate sa indoaie piciorul", a declarat fiul batranei. Intrebat daca va face o plangere la conducerea spitalului, Marian Anton a sustinut ca singurul lucru care il intereseaza in prezent este "actul medical" si nu problemele de ordin administrativ din spital. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro