Ashton Kutcher ne arata ca despartirile sunt simple. Actorul joaca in noul spot de promovare a gumei de mestecat Orbit

Ashton Kutcher ne arata ca despartirile sunt simple. Actorul joaca in noul spot de promovare a gumei de mestecat Orbit

Interpretand o scena preluata din viata reala de cuplu, Ashton incearca din rasputeri sa se desparta de o felie de Pizza (personaj animat), dar ajunge la o disputa cand aceasta opune rezistenta. Anterior, campania a fost sustinuta de actorul Antonio Banderas, pe care l-am vazut la randul lui despartindu-se de resturile de mancare ce ramasesera in zona mai mult decat trebuia.

acum 113 luni (26 Jan 2015)

Interpretand o scena preluata din viata reala de cuplu, Ashton incearca din rasputeri sa se desparta de o felie de Pizza (personaj animat), dar ajunge la o disputa cand aceasta opune rezistenta. Ashton e innebunit dupa pizza, dar, ca multe alte bauturi si alimente, aceasta are prostul obicei de a ramane mai mult decat e dorita, stirbindu-i increderea in sine si, in final, putandu-i afecta sanatatea dintilor. Nu avem intotdeauna posibilitatea sa ne spalam pe dinti dupa fiecare masa sau gustare, in schimb putem mesteca guma pentru a scapa de resturile de mancare ce refuza sa se ,,desparta'' de dintii nostri.

Mestecatul gumei fara zahar dupa ce bem sau mancam ceva poate contribui semnificativ la igiena noastra orala de zi cu zi. Aceasta stimuleaza productia de saliva care ajuta la indepartarea resturilor de mancare dintre dinti si neutralizeaza acizii placii bacteriene care, in timp, pot slabi rezistenta dintilor si pot determina aparitia cariilor.

Beneficiile pe care guma Orbit le are pentru igiena orala sunt recunoscute de Federatia Dentara Internationala si sustinute de asociatiile locale pentru promovarea sanatatii orale din intreaga lume. Mestecatul gumei fara zahar este un obicei sanatos pentru dinti, despre care inca nu au aflat suficient de multi oameni.

Purtatorul de cuvant al Orbit Romania, Adina Bahcevanii, a declarat: "Cu zambetul lui care a cucerit inimile oamenilor din intreaga lume, Ashton Kutcher a fost alegerea perfecta pentru noua campanie Orbit! El face parte din campania de promovare a igienei orale semnata de brandul Orbit. Anterior, campania a fost sustinuta de actorul Antonio Banderas, pe care l-am vazut la randul lui despartindu-se de resturile de mancare ce ramasesera in zona mai mult decat trebuia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro