ASF opereaza elegant, la buzunar, pe piata de asigurari. Ai cui morti trebuie regulati pentru cresterea tarifului RCA?

Să luăm bunăoară cazul contribuabilului posesor de mașină mică, obligat ca pe langă accize la carburant plătite pentru costruirea de drumuri gata găurite, pe langă impozite locale aferente mijlocului de locomoție să mai achite o mică dijmă denumită asigurare de răspundere civilă obligatorie.

acum 48 luni (29 Jul 2016)

Să luăm bunăoară cazul contribuabilului posesor de mașină mică, obligat ca pe langă accize la carburant plătite pentru costruirea de drumuri gata găurite, pe langă impozite locale aferente mijlocului de locomoție să mai achite o mică dijmă denumită asigurare de răspundere civilă obligatorie. Și cu toate că te obligă să plătești dijma, statul roman supraveghează piața de asigurări cu tot soiul de paznici de noapte, care in loc să păzească stau de 6 pentru bandiți, scrie Academia Caţavencu.

Citeşte şi Carpatica Asig a falimentat dar poliţele răman valabile pană la expirarea lor

In țărișoara noastră, sistemul asigurarilor obligatorii funcționează pe baza Legii nr.136/1995 privind asigurările și reasigurările cu modificările și completările ulterioare, precum și Ordinul CSA nr.5/2010 pentru punerea in aplicare a Normelor privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr.344 din 25/05/2010. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro