Asemanare incredibila intre Alexandra Dinu si diva fatala a Hollywoodului

Asemanare incredibila intre Alexandra Dinu si diva fatala a Hollywoodului

Pictures si Village Roadshow, cu Alexander Skarsgard in rolul legendarului personaj creat de Edgar Rice Burroughs, a fost vizionata in primele zile de la lansare de 39.283 de spectatori, devenind astfel filmul numarul unu in clasamentul incasarilor din acest weekend.

acum 59 luni (14 Jul 2016)

"Legenda lui Tarzan" a luat cu asalt si box office- ul romanesc, unde a generat venituri de 866.631 lei. Pictures si Village Roadshow, cu Alexander Skarsgard in rolul legendarului personaj creat de Edgar Rice Burroughs, a fost vizionata in primele zile de la lansare de 39.283 de spectatori, devenind astfel filmul numarul unu in clasamentul incasarilor din acest weekend. Partenera lui Tarzan din film, Margot Robbie ("Lupul de pe Wall Street" si filmul ce va avea premiera in curand "Brigada sinucigasilor"), a captat insa toate privirile. Australianca de 23 de ani, care a avut o ascensiune fulminanta este, considerata noua femeie fatala de la Hollywood.

Pe romani insa i-a uimit cu totul altceva: asemanarea incredibila cu Alexandra Dinu (35 de ani, stanga). Citeste si:

+Dupa 111 ani, Tarzan se intoarce la

+Cele mai FASCINANTE nume de pe meleagurile mioritice: Comisia, Ancheta, Politia, ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro