Asasinatul care a pus pe jar Serviciul Roman de Informatii. Cine a ucis cu salbaticie un adolescent de 18 ani?

Asasinatul care a pus pe jar Serviciul Roman de Informatii. Cine a ucis cu salbaticie un adolescent de 18 ani?

Procurorii, alaturi de politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale, au doar "piste de lucru", asa cum sunt ele denumite in sistemul judiciar, plaja de variante fiind in continuare foarte extinsa. Pe 11 noiembrie, Sabin Serban, fiul unui ofiter din cadrul Serviciului Roman de Informatii, a fost gasit de tatal sau injunghiat mortal in spate, in apartamentul in care locuia Citeste si: Mister total al asasinatului din familia unui ofiter SRI.

acum 76 luni (10 Dec 2016)

Anchetatorii ieseni au primit rezultatele detaliate ale necropsiei efectuate asupra adolescentului Sabin Serban, ucis in urma cu o luna de o persoana necunoscuta intr-un apartament din cartierul Alexandru.

300 de persoane audiate

Decesul adolescentului iesean ramane in continuare un mister, anchetatorii neavand pana ieri, la inchiderea editiei noastre, niciun suspect. Procurorii, alaturi de politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale, au doar "piste de lucru", asa cum sunt ele denumite in sistemul judiciar, plaja de variante fiind in continuare foarte extinsa. Desi cea mai plauzibila varianta este de departe crima, surse din randul anchetatorilor ne-au precizat ca nici pana acum nu a fost exclusa varianta unui posibil accident, desi acest lucru este improbabil.

Peste 300 de persoane au fost intervievate de anchetatori pana acum, peste 100 de marturii fiind depuse la dosar. Anchetatorii continua perchezitiile informatice asupra sistemelor ridicate de la Sabin, volumul de informatii fiind foarte mare.

Informatii care ar putea fi esentiale sunt in continuare asteptate de la Bucuresti, acolo unde au fost analizate mai multe multe probe, in speranta ca se vor identifica urmele genetice ale vreunei persoane. "Suntem in asentimentul opiniei publice si ne dorim foarte mult sa aflam imprejurarile in care s-a produs decesul adolecentului", ne-a spus ieri procurorul Alexandru Pecincu, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunal. Pe 11 noiembrie, Sabin Serban, fiul unui ofiter din cadrul Serviciului Roman de Informatii, a fost gasit de tatal sau injunghiat mortal in spate, in apartamentul in care locuia

Citeste si:

Mister total al asasinatului din familia unui ofiter SRI. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro