Asa slabesti 20 de kg, pana la Revelion

Asa slabesti 20 de kg, pana la Revelion

Dieta trebuie urmata 6 saptamani, timp in care vei manca diferite tipuri de alimente, In felul acesta, metabolismul tau nu va avea timp sa incetineasca, facand ca organismul sa arda permanent calorii.

acum 44 luni (23 Nov 2016)

Dieta trebuie urmata 6 saptamani, timp in care vei manca diferite tipuri de alimente, In felul acesta, metabolismul tau nu va avea timp sa incetineasca, facand ca organismul sa arda permanent calorii. Ce reguli trebuie sa respecti

Daca te-ai hotarat sa urmezi aceasta dieta, trebuie sa stii ca ai voie sa iei 4 mese pe zi si 3 gustari. Autorul ei, Dr. Ian Smith, spune ca in felul acesta vei scapa de senzatia de foame si organismul va putea sa-si distribuie corect caloriile.

Chiar daca ai voie sa iei 4 mese pe zi, nu trebuie sa exagerezi cu cantitatea de mancare din farfurie! Portiile trebuie sa fie mici, chiar daca, de exemplu in a treia saptamana de dieta vei avea voie sa mananci pizza sau paste.

In saptamanile 5 si 6, vei lua tot 4 mese pe zi si 3 gustari si vei include in meniul zilnic ingrediente care sa stimuleze detoxificarea organismului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro