Artistul care schimba fata gigantilor de pe sosele: de la masini tunate la tiruri pictate

Artistul care schimba fata gigantilor de pe sosele: de la masini tunate la tiruri pictate

De cativa ani, lucreaza prin firmele unui colaborator care se ocupa de solutii peisagistice, dand o noua fata parcurilor, precum cel al Catedralei Ostroveni din Ramnicu Valcea, gradinilor private si locurilor de joaca, dar si Gradinii Zoologice din Ramnicu Valcea, la care s-a bucurat de sprijinul si deschiderea administratiei locale. Avatar, pe o dubita, marca Fanetti, Foto: Arhiva personala Spartanii i-au adus un premiu in pictura "La primul concurs la care am participat, cu camionul pictat cu tema "300 - Termopile", cu Sparta, premiul intai a fost de 15.000 de euro si o excursie de doua persoane in Brazilia. De la Discovery, pe site-ul unei scoli de trucaje de la Hollywood Tehnica in picturile auto a deprins-o de pe Discovery: "Chestiile cheie, care nu se aratau, le-am dedus. A sperat ca va ajunge pilot de curse, de Formula 1, idee pe care n-a abandonat-o inca, fata de cea de pilot de vanatoare sau parasutist, care nu mai au farmecul de la inceput.

acum 52 luni (17 Jan 2018)

La cei 44 de ani ai sai, Stefan Eftimie spune ca nu exista nimic in plan artistic caruia sa nu-i gaseasca o solutie. Picteaza cu aceeasi usurinta de la tablouri la masini si blocuri, sculpteaza in lemn, fier, polistiren, fibra de sticla, orice material care poate fi modelat, transformandu-l in lucrare de arta: decoratiuni de sarbatori, precum reni sau ieslea biblica in marime naturala, dar si diverse forme in nisip sau zapada.

De cativa ani, lucreaza prin firmele unui colaborator care se ocupa de solutii peisagistice, dand o noua fata parcurilor, precum cel al Catedralei Ostroveni din Ramnicu Valcea, gradinilor private si locurilor de joaca, dar si Gradinii Zoologice din Ramnicu Valcea, la care s-a bucurat de sprijinul si deschiderea administratiei locale. Proiectele sale se regasesc pe diverse site-uri, ale unor firme sau personale - Fanetti design, Agroexpert , dar si pe retelele de socializare - pagina personala de facebook sau a altora.

A inceput cu mecanica auto si a ajuns sa picteze masini

A inceput, cu doua decenii in urma, cu bussinesul propriu, dar a realizat ca daca nu este flexibil are de pierdut. De aceea, cand vine vorba despre castiguri, prefera sa nu dea sume, explicand ca sunt proiecte unde a avut de castigat si altele in care nu. Per ansamblu, spune ca nu s-a imbogatit, dar este fericit ca face ce ii place, chiar daca este loc de mai bine. A inceput cu mecanica auto, a continuat cu tuningul de masini si cand a realizat ca se pot face bani si din pictat s-a adaptat rapid la cerintele pietei.

Avatar, pe o dubita, marca Fanetti, Foto: Arhiva personala

Spartanii i-au adus un premiu in pictura

"La primul concurs la care am participat, cu camionul pictat cu tema "300 - Termopile", cu Sparta, premiul intai a fost de 15.000 de euro si o excursie de doua persoane in Brazilia. Un concurs foarte bine organizat de cei de la Scani... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro