Artistul britanic Phil Collins a fost transportat de urgenta la spital, dupa ce a fost gasit prabusit pe podeaua din camera sa de hotel

Artistul britanic Phil Collins a fost transportat la spital, dupa ce a cazut, in noaptea de miercuri spre joi, in camera sa de hotel.

acum 64 luni (8 Jun 2017)

Artistul britanic Phil Collins a fost transportat la spital, dupa ce a cazut, in noaptea de miercuri spre joi, in camera sa de hotel. S-a trezit in miezul noptii pentru a merge la toaleta si a alunecat in camera lui de hotel, lovindu-se de un scaun, in zona capului. A fost dus de urgenta la spital, unde medicii i-au aplicat cateva copci. Are o taietura severa pe frunte, aproape de un ochi, dar se recupereaza bine. Va ramane sub monitorizarea medicilor timp e 24 de ore", se afirma intr-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a artistului.

Phil Collins, in varsta de 66 de ani, isi va relua turneul cu un spectacol pe care il va sustine in Germania, in orasul Köln, sambata seara. Artistul va sustine si un concert de amploare in Hyde Park din Londra, pe 30 iunie.

Turneul ce marcheaza revenirea pe scena a cantaretului si muzicianului Phil Collins a inceput in Liverpool, in primele zile ale lunii iunie. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro