Articol superb al americanilor in urma finalei dintre Halep si Wozniacki: "Old Simo nu ar fi stat dreapta, dupa ce s-a indoit"

Articol superb al americanilor in urma finalei dintre Halep si Wozniacki:

Autorul articolului observa marile schimbari din jocul si din atitutudinea Simonei Halep intre finala de la Roland Garros si cea de acum. E vorba de o noua atitudine la ea: e mai senina, mai bucuroasa de ce face.

acum 75 luni (30 Jan 2018)

Autorul articolului observa marile schimbari din jocul si din atitutudinea Simonei Halep intre finala de la Roland Garros si cea de acum. Primul serviciu e mai bun, si nici cu al doilea nu mai e atat de predictibila. Cea care era privita in principiu ca o jucatoare defensiva, a devenit mult mai agresiva. In cele doua meciuri cu Kerber si Wozniacki, doua dintre cele mai devensive jucatoare, Halep a inregistrat ceva fabulos: 90 de lovituri direct castigatoare. In loc sa se interiorizeze si sa sa dojeneasca pentru erori, ea a ramas calma. E vorba de o noua atitudine la ea: e mai senina, mai bucuroasa de ce face. Ai putea spune ca rezultatul este ca in mai (n.r. - finala Roland Garros): inca un meci care ar fi putut fi castigat, inca un esec. Nu ar fi luptat si zambit in acelasi timp.

Victoria lui Wozniacki a fost o vindecare: nimeni nu se va indoi de meritul ei de a fi pe primul loc. Oamenii pot discuta despre absenta Serenei Williams pentru a mai submina din victoria lui Wozniacki. A fost ca si cum, in absenta Serenei, jucatoarele au cautat sa compenseze: au lovit mai tare. Au alergat mai mult. Au servit mai bine. Au fost mai curajoase". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro