Articol publicitar SKYWORTH aduce pe piata autohtona ultima generatie de aparate de aer conditionat (P)

Cererea de sisteme de aer conditionat si climatizare a consumatorului roman este din ce in ce mai mare. Citeste si: +Romanii, pacaliti cu aparatele de aer +Sfaturi destepte pentru a plati mai putin la factura de +Scene de GROAZA.

acum 53 luni (12 May 2016)

Cererea de sisteme de aer conditionat si climatizare a consumatorului roman este din ce in ce mai mare.

SKYWORTH este un brand international care realizeaza produse electronice si electrocasnice, beneficiind de zeci de ani de experienta. Gigantul industrial care promoveaza tehnologii inovatoare are o cifra de afaceri anuala de peste 8 miliarde de dolari. In noua facilitate de productie a sistemelor de aer conditionat s-au investit in ultimii 2 ani peste 420 milioane USD.

SKYWORTH vine in intampinarea consumatorilor din Romania cu 4 modele de aparate de aer conditionat ale gamei Delfin (9.000 รท 24.000 btu). Prin subsidiara nou-creata SKYWORTH ROMANIA, in colaborare cu partenerul AER EXPRESS, aparatele de aer conditionat se pot achizitiona la nivel national. Experienta comerciala, logistica, precum si capacitatea de instalare a aparatelor de aer conditionat ale partenerului AER EXPRESS vor facilita patrunderea brand-ului SKYWORTH pe piata. Citeste si:

+Romanii, pacaliti cu aparatele de aer

+Sfaturi destepte pentru a plati mai putin la factura de

+Scene de GROAZA. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro