Arsenie Boca, despre sexul in timpul sarcinii: "Copiii lor se vor deda, de mici, la curvie, incesturi si zoofilie"

Arsenie Boca, despre sexul in timpul sarcinii:

O serie de sfaturi despre urmarile relatiilor sexuale in vremea sarcinii au fost publicate in volumul "Din invataturile parintelui Arsenie Boca: Tinerii, familia si copiii nascuti in lanturi" si ii sunt atribuite duhovnicului Arsenie Boca. Paziti, despre latura poftirii trupesti, frica si cuviinta crestineasca si nu va amagiti de trup, de vreti sa va bucurati de copiii vostri, iar de nu, asa vor spori relele, incat va junghia fiul pe tata-sau si va sugruma fiica pe mama-sa!", este un alt sfat dat de duhovnic. Sfaturi pentru viitorii parinti Duhovnicul sustinea ca efecte la fel de tuburatoare pentru starea de sanatate a copilului are si consumul de alcool, de catre barbat, iar explicatia data este urmatoarea: "Daca 6 grame de alcool la litrul de sange au puterea sa sudeze o multime de spermatozoizi cate doi cap in cap, fara sa le tulbure viata, atunci ce vom zice de betivii notorii?

acum 107 luni (7 Jul 2015)

O serie de sfaturi despre urmarile relatiilor sexuale in vremea sarcinii au fost publicate in volumul "Din invataturile parintelui Arsenie Boca: Tinerii, familia si copiii nascuti in lanturi" si ii sunt atribuite duhovnicului Arsenie Boca.

"De indata ce oferi sufletului - de la Dumnezeu venit - o temnita intunecoasa, peste care ai semanat toate relele, va covarsi omul cel dinafara pe cel dinauntru. Si chiar daca Dumnezeu l-a trimis cu destinatia de a fi preot, el fiind incarcat cu pacate, temnita de pe el il va strivi si el va fi neputincios, ca sa nu zic necredincios. Copii care provin din familiile care incalca indrumarea de a nu intretine relatii sexuale in timpul purtarii sarcinii vor fi indaratnici si inclinati spre sexualitate.

"Cand sotul nu da pace sarcinii (zice ca el nu poate sau nu vrea sau nu se declara stapan pe legile naturii), atunci copiii vin pe lume cu predispozitii precoce spre sexualitate. Explicatia biologica: au crescut in mediul uterin hraniti cu sange prea imbibat cu progesteron, hormon sexual masculin", este sfatul dat de Arsenie Boca, potrivit autorilor volumului "Din invataturile parintelui Arsenie Boca: Tinerii, familia si copiii nascuti in lanturi". Copilul mosteneste apucaturile mamei din lunile de sarcina

Vremea oprita cu mare asprime este toata vremea sarcinii, precum si toata vremea alaptarii, sustinea parintele Arsenie Boca, in lucrarile sale, publicate in volumele de invataturi crestine. Deci iata o mare cheie a lucrurilor: precum au fost purtarile si toate simtamintele mamei in vremea celor noua luni, asa va fi si mostenirea copilului ce se va naste pe toata viata sa", afirma Arsenie Boca, potrivit autorilor cartii "Din invataturile parintelui Arsenie Boca: Tinerii, familia si copiii nascuti in lanturi". Iar cand se va naste, pana nu ajunge sa priceapa se va juca cu sora "de-a mirele cu mireasa sa", si inca de la sapte ani. Mai tarziu va incerca la dobi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro