Arpad Paszkany lamureste viitorul lui CFR Cluj

Arpad Paszkany lamureste viitorul lui CFR Cluj

Stiridesport.ro a publicat confesiunea lui Paszkany in privinta a ceea ce va urma la CFR Cluj, formatie care a terminat turul de campionat pe locul doi."Cu mare probabilitate, in urmatorii 5-7 ani CFR nu o sa mai joace la nivel european, poate nici in prima liga din Romania, dar de murit CFR nu va muri.

acum 55 luni (7 Jan 2015)

Stiridesport.ro a publicat confesiunea lui Paszkany in privinta a ceea ce va urma la CFR Cluj, formatie care a terminat turul de campionat pe locul doi."Cu mare probabilitate, in urmatorii 5-7 ani CFR nu o sa mai joace la nivel european, poate nici in prima liga din Romania, dar de murit CFR nu va muri. Atata ca, pentru asta, e nevoie de o intelegere colectiva, de un spirit de solidaritate al suporterilor care, in momentul actual, din pacate...Dupa parerea mea, in Ardeal nu exista si nu cred ca in urmatorii 10-15 ani o sa existe"

"Un alt aspect, daca te uiti in Liga 1, vezi ca cea mai mare nedreptate e ca doua treimi dintre cluburi sunt mentinute in viata din bani publici si asta se intampla in defavoarea investitorilor privati. De asemenea, Botosani, Craiova, Medias, Targu Mures, Targu-Jiu (sindicatele) Petrolul, etc., sunt intretinute din bani publici, deci din banii nostri, ai tuturor, joaca fotbal din impozitele platite de noi. In cazul lui CFR Cluj, un Gicu din Bucuresti scoate de pe raft dosarele cu impozite si, unilateral, in afara legii, spune ca mai trebuie sa platim statului 10-11 milioane de euro daca mai vrem sa jucam fotbal cu "Baietii mari".

"Din pacate, un club din Romania in care se investesc resurse personale va ramane in cele din urma fara bani. Singurul mod de a face profit in fotbalul din Romania este sa te califici in grupele Champions League si asta aproape in fiecare sezon" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro