AROGANTA. Victor Ponta, ironic: "Ati inteles cum a rezolvat Iohannis criza din Sanatate? Daca nu, GHINIONUL vostru!"

AROGANTA. Victor Ponta, ironic:

Premierul Victor Ponta l-a ironizat, astazi, pe Facebook pe presedintele Klaus Iohannis, care a spus, ieri, la Cotroceni ca, in momentul in care ajung informari la Cotroceni, acestea sunt citite si "ne consideram informati". Daca sunt chestiuni foarte grave, atunci consilierii prezidentiali vin cu o informare speciala catre mine si daca, intr-adevar, consider si eu ca este un caz grav pot sa-l prezint intr-o discutie cu Prim-ministrul, caci este o chestiune care tine de guvern, sau chiar pot sa cer o informare in CSAT.

acum 82 luni (20 May 2016)

Premierul Victor Ponta l-a ironizat, astazi, pe Facebook pe presedintele Klaus Iohannis, care a spus, ieri, la Cotroceni ca, in momentul in care ajung informari la Cotroceni, acestea sunt citite si "ne consideram informati". Iohannis nu mai este "EL", ci este deja "NOI"!

Jurnalist: Puteti sa ne detaliati daca era vorba chiar despre infectiile nosocomiale sau despre alt subiect si ce ati considerat ca se poate face in momentul in care ati primit aceste informari?

Klaus Iohannis: In momentul in care primim informari, le citim si ne consideram informati. Majoritatea sunt trimise din oficiu si Administratiei Prezidentiale, dar ele nu sunt destinate special Administratiei Prezidentiale. Daca informarea contine lucruri care sunt demne de stiut in zona spitalelor, informarea merge la Prim-ministru, Ministrul Sanatatii, eventual la un director judetean. Daca sunt sesizate abateri care eventual ar putea fi considerate penale, atunci aceste informari merg si la Parchete. Daca sunt chestiuni foarte grave, atunci consilierii prezidentiali vin cu o informare speciala catre mine si daca, intr-adevar, consider si eu ca este un caz grav pot sa-l prezint intr-o discutie cu Prim-ministrul, caci este o chestiune care tine de guvern, sau chiar pot sa cer o informare in CSAT. Dar nu este gandit in asa fel incat sa primeasca informari zece oameni si Presedintia sa sesizeze suplimentar Ministerul Sanatatii: "Atentie ca ne-a scris SRI ca sunt anumite probleme!"

Citeste si:

+Basescu si Iliescu s-au distrat de minune in curte la

+KLAUS IOHANNIS FACUT PRAF DE CATALIN TOLONTAN SI MOISE GURAN: De la ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro