Armeanul Karamian s-a facut american. Gemenii in varsta de 37 de ani locuiesc pentru prima oara in tari diferite

Armeanul Karamian s-a facut american. Gemenii in varsta de 37 de ani locuiesc pentru prima oara in tari diferite

Arman Karamian Data nasterii: 14.11.1979 (Erevan) Post: atacant A jucat la: Arabkir Erevan, Pyunik Erevan, Kilikia Erevan, Panahaiki Patras, Arsenal Kiev, Rapid Bucuresti, FC Brasov, Ceahlaul Piatra Neamt, Gloria Bistrita, Poli Timisoara, Steaua Bucuresti, Unirea Urziceni, ACS Buftea, FC Clinceni, Vointa Crevedia Meciuri/goluri Liga I: 111/31 La nationala Armeniei: 49/5 Artiom Karamian Data nasterii: 14.11.1979 (Erevan) Post: mijlocas stanga A jucat la: Arabkir Erevan, Pyunik Erevan, Kilikia Erevan, Panahaiki Patras, Arsenal Kiev, Rapid Bucuresti, Poli Timisoara, Steaua Bucuresti, Unirea Urziceni, ACS Buftea, FC Clinceni Meciuri/goluri Liga I: 154/17 La nationala Armeniei: 51/2 Si Duckadam a castigat la "Loteria Vizelor", dar nu s-a adaptat Fostul mare portar al Stelei, Helmuth Duckadam, a castigat si el la "Loteria Vizelor" in anul 2003, insa nu s-a adaptat pe taram american.

acum 81 luni (25 Dec 2016)

Artiom si Arman au fost transferati de Rapid in 2004, la recomandarea lui Mihai Stoichita, si de atunci s-au indragostit de Romania.

Cei doi s-au impus in fotbalul romanesc si se numara printre cei mai valorosi si consecventi fotbalisti straini care au evoluat in Liga I. Prima oara s-a intamplat in 2005, cand giulestenii au hotarat sa-l pastreze doar pe Artiom in echipa, iar pe Arman l-au imprumutat succesiv la FC Brasov, Gloria Bistrita si Ceahlaul Piatra Neamt. Din aceasta cauza, Artiom a si refuzat sa-si mai prelungeasca contractul cu Rapid si a plecat impreuna cu fratele sau la Poli Timisoara. Deveniti cetateni romani cu acte in regula in noiembrie 2014, Artiom si Arman s-au apucat de antrenorat la Concordia Chiajna, unde li s-au dat pe mana grupele 2003 si 2005.

In urma cu putin timp, dupa ce a castigat la "Loteria Vizelor", Artiom s-a hotarat insa sa-si incerce norocul in Statele Unite si s-a stabilit la Glendale, in apropiere de Los Angeles. Deocamdata Arman n-are de gand sa-si urmeze fratele, el avand si de gestionat si afacerea pe care familia si-a deschis-o in Romania, o saormerie cu specific armenesc in buricul Capitalei.

Artiom are patru copii, Arman doar trei

Fratii Karamyan au impreuna nu mai putin de sapte copii, toti nascuti in Romania! Artiom are trei fete, Alia (6 ani), respectiv gemenele Mari si Ani (2 ani), dar si un baiat, Arsen (8 ani), in timp ce Arman are trei baieti, Surik (12 ani), Mher (11 ani) si David (8 ani).

Arman joaca la Vointa Crevedia

Ramas singur pe meleagurile romanesti, Arman Karamian a raspuns prezent chemarii fostului sau coechipier de la Rapid si Poli Timisoara, Valentin Badoi, care e antrenor-jucator la Vointa Crevedia, in Liga a IV-a Ilfov. Alaturi de Arman, Vointa i-a legitimat si pe alti fotbalisti cu state vechi in Liga I, precum Vali Negru, Stelian Stancu - care este totodata si antrenor secund, Bogdan Patrascu, Gigel Bucur, Nicolae Zuluf si Dan Balauru. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro