Armata intervine in penitenciarele belgiene, unde sunt inchisi cei mai periculosi criminali. Soldatii sunt dotati cu arme de ultima generatie

Armata intervine in penitenciarele belgiene, unde sunt inchisi cei mai periculosi criminali. Soldatii sunt dotati cu arme de ultima generatie

Sase plutoane de cate 30 de soldati au fost mobilizate pentru a ajuta politia si Crucea Rosie, care sunt prezente in inchisorile din), unde gardienii sunt in greva.

acum 46 luni (9 May 2016)

Gardienii penitenciarelor belgiene sunt in greva timp de doua saptamani, iar autoritatile au apelat la armata pentru a mentine ordinea in inchisori.

Personalul penitenciarelor belgiene au intrat in greva pentru doua saptamani din cauza suprapopularii inchisorilor si a subdimensionarii personalului in mod periculos din cauza taierilor bugetare, scrie Agerpres.

Astfel, autoritatile au fost nevoite sa apeleze la sase plutoane a cate 30 de soldati pentru a interveni in ajutorul politiei si Crucii Rosii prezente in penitenciarele din Bruxelles si din regiunea Valonia.

Sase plutoane de cate 30 de soldati au fost mobilizate pentru a ajuta politia si Crucea Rosie, care sunt prezente in inchisorile din), unde gardienii sunt in greva. Lucrurile nu sunt in regula de 10 ani, daca nu mai mult'', a declarat secretarul general al sindicatului federal al gardienilor, Michel Jacobs, citat de Agerpres.

+Imaginea care a ISTERIZAT lumea dupa BAIA DE SANGE de la Bruxelles. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro