Arhiva John F. Kennedy, desecretizata. Ce spun uluitoarele documente ale CIA si FBI despre asasinarea lui JFK

Arhiva John F. Kennedy, desecretizata. Ce spun uluitoarele documente ale CIA si FBI despre asasinarea lui JFK

> In termenii acestei decizii, Arhivele Nationale au fost obligate sa puna toate documentele legate de acest eveniment intr-o singura colectie secretizata care sa fie total accesibila dupa 25 de ani. Plus un link video - celebrul film al momentului asasinarii (in slow motion, prelucrare electronica pentru marirea calitatii imaginii): Foarte interesante sunt, in acest sens, dezvaluirile privind ceea ce, inca de atunci, se evoca a fi o "reteaua cubaneza", iar printre documentele de acum va vor putea da amanunte extrem de interesante asupra personajelor unei lumi dubioase, in care lideri mafioti se intalneau cu agenti de informatii sau politisti discutand despre cazinouri, femei, schimbari de regim politic si asasinate la comanda.

acum 47 luni (21 Aug 2017)

>

In termenii acestei decizii, Arhivele Nationale au fost obligate sa puna toate documentele legate de acest eveniment intr-o singura colectie secretizata care sa fie total accesibila dupa 25 de ani. Cele de acum sunt documente din categoria "assassination records": 3810 documente, incluzand cele 441 de documente, declasificate integral, care fusesera anterior date publicitatii dar cu anumite portiuni "redactate". documentele despre personaje tenebroase din lumea spionajului sau mafiei precum David Morales, David Atlee Philips, Howard Hunt, William King Harvey si altii, toti considerati de cercetatori drept principalii suspecti in participarea la pregatirea si implementarea planului de asasinare a lui John F. fisele fiscale ale lui Michael Paine, cel care impreuna cu sotia sa Ruth, au oferit o locuinta si alte servicii pentru Oswald (Ruth i-a facut rost lui Oswald de slujba la Texas School Book Depository, locul de unde se presupune ca Oswald a tras asupra lui Kennedy. documente noi privindu-i pe membrii Comisiei Warren, pe procurorul Jim Garrison, pe Jackie Kennedy, pe Jack Ruby, plus o serie de persoane persoane din reteaua cubaneza anti-Castro. In luna aprilie, imediat dupa asasinarea lui JFK, Nosenko declara ca vazuse dosarul pe care KGB-ul il avea asupra lui Oswald in perioada in de doi ani si jumatate cand acesta statuse in URSS (1959-1962). O depozitie esentiala, luata foarte in serios de unii, dar a carei veridicitate a fost pusa de multi sub semnul intrebarii.

Am preluat de pe Black Vault un index general al tuturor documentelor, foarte utila pentru a avea o imagine generala asupra cercetarilor facute in acest si, mai ales, pentru a face cunostinta mai indeaproape cu personaje din primul si din al doilea cerc, unele asociate direct cu miscari ultra-nationaliste de extrema dreapta. Cei de la Politico , pe 5 februarie 2015, titrau: Trump il acuza pe tatal senatorului Ted Cruz de a-l fi ajutat pe asasinul lui JFK! Mai precis, Trump il ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro