ARHIVA FOTOGRAFICA AGERPRES la University Club of Washington DC

Congresmanul republican Robert Aderholt, membru in Grupul de prieteni ai Romaniei din Congresul SUA si in Comitetul pentru Securitate si Cooperare in Europa (Comisia Helsinki), si-a exprimat convingerea ca relatiile bilaterale sub noua administratie Trump vor ramane la fel de puternice: "Cred ca presedintele Trump, vicepresedintele Pence vor urma acelasi curs, al unei relatii bilaterale puternice cu Romania. De asemenea, Frank Rose, asistent al secretarului de stat pentru controlul, verificarea si conformitatea armamentelor, a evocat importanta colaborarii dintre Statele Unite si Romania in domeniul apararii si rolul cheie pe care il are sistemul de aparare impotriva rachetelor balistice instalat la Deveselu.

acum 92 luni (5 Dec 2016)

ARHIVA FOTOGRAFICA AGERPRES a fost prezentata, vineri, 2 decembrie, in cadrul receptiei organizate de Ambasada Romaniei la Washington, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, la University Club of Washington DC.

Imaginile expuse ilustreaza cele mai importante momente din relatiile romano-americane, precum si viata cultural-artistica, sociala, sportiva si politica a tarii. La Washington, DC, a fost expusa si o selectie a celor mai bune fotografii ale anilor 2015 si 2016.

La receptie au fost prezenti congresmanii republicani Jason Chaffetz si Robert Aderholt, Frank Rose, asistentul secretarului de stat al SUA pentru controlul, verificarea si conformitatea armamentelor, Hans G. Klemm, ambasadorul SUA in Romania, precum si reprezentanti ai mediilor academic, economic si diplomatic.

La randul sau, congresmanul Jason Chaffetz, presedintele Comitetului pentru Control si Reforma Guvernamentala, a amintit despre recenta sa vizita in Romania si a subliniat frumusetea tarii noastre.

Congresmanul republican Robert Aderholt, membru in Grupul de prieteni ai Romaniei din Congresul SUA si in Comitetul pentru Securitate si Cooperare in Europa (Comisia Helsinki), si-a exprimat convingerea ca relatiile bilaterale sub noua administratie Trump vor ramane la fel de puternice: "Cred ca presedintele Trump, vicepresedintele Pence vor urma acelasi curs, al unei relatii bilaterale puternice cu Romania.

De asemenea, Frank Rose, asistent al secretarului de stat pentru controlul, verificarea si conformitatea armamentelor, a evocat importanta colaborarii dintre Statele Unite si Romania in domeniul apararii si rolul cheie pe care il are sistemul de aparare impotriva rachetelor balistice instalat la Deveselu.

Nu in ultimul rand, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, a subliniat actualitatea idealurilor rezolutiei de la Alba Iulia, din 1918, idealuri care se regasesc la baza Parteneriatului Strategic dintre doua tari. "Cu ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro