Arest de lux pentru doctorita din Vaslui care se plangea ca este cautata numai de "proaste fara bani de autobuz"

Arest de lux pentru doctorita din Vaslui care se plangea ca este cautata numai de

Potrivit declaratiei de avere, in 2014, Doina Andrei a obtinut venituri salariale in cuantum de 73.471 lei, de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, iar de la cabinetul privat 15.107 lei. Foto: Doina Andrei, parasind sala de judecata Spitalul transformat in SRL Cele doua doctorite au fost arestate la jumatatea lunii februarie in urma unui flagrant al procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, in urma caruia ginecologul Simona Botez a fost prinsa primind mita 1500 de lei de la un investigator sub acoperire, pentru a efectua o intrerupere de sarcina in conditii ilegale. - Una care a avut reteta de la dumneavoastra, a zis ca-i rau, a fost la UPU, de la UPU a trimis-o la noi, dimineata la 7 si acuM...

acum 84 luni (3 Dec 2015)

Doina Andrei a solicitat judecatorilor Tribunalului Vaslui schimbarea locului de executare a arestulului la domiciliu, ca urmare a schimbarii domiciliului. Avocatii medicului au precizat in instanta ca aceasta si-a vandut apartamentul pe care il detinea in municipiul Vaslui si unde executa arestul, fiind presata de noul proprietar sa paraseasca imobilul.

Magistratii au aprobat cererea, astfel ca ginecologul Doina Andrei s-a mutat la noua sa casa, situata in cartierul de vile de la iesirea din oras. Imobilul este unul nou construit, echipele de municitori efectuand ultimele lucrari la caile de aces.

Averea si datoriile doctoritei Andrei

Medicul Doina Andrei este casatorita cu un functionar din cadrul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Vaslui, iar vila si apartamentul abia vandut se regasesc pe ultima declaratia de avere a acestuia. Sotii Andrei detin doua autoturisme (un Mitsubishi si un Volkswagen) pe care si le-au achizitionat in anul 2011, dar si datorii de aproximativ 50.000 de euro in banci. Mare parte din credite, aproximativ 36.000 de euro, au fost imprumutati intre 2006 - 2008, perioada in care sotii Andrei au achizitionat terenul din Vaslui, unde si-au construit vila, dar si un teren in apropiere de Iasi, la Barnova.

Potrivit declaratiei de avere, in 2014, Doina Andrei a obtinut venituri salariale in cuantum de 73.471 lei, de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, iar de la cabinetul privat 15.107 lei. Sotul acesteia a incasat de la CJAS Vaslui 51.513 lei.

Doina Andrei va continua perioada de arest la domiciliu pana cel putin pe 17 ianuarie 2016.

Foto: Doina Andrei, parasind sala de judecata

Spitalul transformat in SRL

Cele doua doctorite au fost arestate la jumatatea lunii februarie in urma unui flagrant al procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, in urma carui... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro