Are lumea la picioare! Pozitie fruntasa ocupata de Simona Halep in topul celor mai influente sportive din lume

Are lumea la picioare! Pozitie fruntasa ocupata de Simona Halep in topul celor mai influente sportive din lume

Pe baza acestui calcul, Simona Halep, care produce din afaceri in jur de 8 milioane de euro pe an, conform estimarilor ESPN, dar are si peste un million de fani pe retelele sociale, ocupa locul 6 in ierarhia feminina si 77 in clasamentul general, care combina idolii sportului masculin cu cei ai sportului feminin.

acum 44 luni (24 May 2018)

Ea ocupa locul 6 in clasamentul celor mai influente sportive din lume realizat de ESPN.

Realizat in functie de cativa indicatori bine stabiliti - cautarile pe Google, banii proveniti din afacerile in care au fost implicate sportivele si numarul de fani de pe retelele sociale - clasamentul scoate la iveala exact cele mai influente personalitati din sportul feminin. Pe baza acestui calcul, Simona Halep, care produce din afaceri in jur de 8 milioane de euro pe an, conform estimarilor ESPN, dar are si peste un million de fani pe retelele sociale, ocupa locul 6 in ierarhia feminina si 77 in clasamentul general, care combina idolii sportului masculin cu cei ai sportului feminin.

Primele trei locuri la feminine sunt ocupate de jucatoare de tenis: Serena Williams, Maria Sharapova si Venus Williams. Romanca a reusit sa depaseasca nume foarte cunoscute ale sportului mondial, printre care si al americancei Lindsay Vonn, probabil cea mai cunoscuta schioare a tuturor timpurilor, la jucatoarea de golf Michelle Wie, care ocupa locul 10.

Clasamentul general, al celor mai influente 100 de personalitati sportive ale anului 2018, acolo unde Simona ocupa locul 77, este condus de Cristiano Ronaldo. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro