Are 27 de ani si este pe cale sa devina prima femeie din lume care a vizita toate tarile de pe Pamant: cum a reusit sa se cazeze gratuit

Are 27 de ani si este pe cale sa devina prima femeie din lume care a vizita toate tarile de pe Pamant: cum a reusit sa se cazeze gratuit

Calatoria a costat aproximativ 200.000 de dolari pana in prezent, acesta fiind finantata aproape in totalitate de catre sponsori si are ca scop promovarea turismului durabil, De Pacol calatorind in calitate de Ambasador pentru Pace in numele Institutului International pentru Pace in turism.

acum 73 luni (13 Nov 2016)

Cassandra De Pecol, o tanara din S.U.A. de 27 de ani, este pe cale sa devina prima femeie din lume care a vizita vreodata fiecare tara de pe Pamant. Aceasta mai are doar 15 tari de vizitat, pana acum vizitand 181 state, incepand cu iulie 2015. In urmatoarele 40 de zile, tanara si-a propus sa sparga recordul mondial pentru cea mai rapida persoana care a calatori in toate statele suverane (plus inca 11 tari), proiectul incepand in iulie 2015, scrie The Independent.

Calatoria a costat aproximativ 200.000 de dolari pana in prezent, acesta fiind finantata aproape in totalitate de catre sponsori si are ca scop promovarea turismului durabil, De Pacol calatorind in calitate de Ambasador pentru Pace in numele Institutului International pentru Pace in turism. Un stil de viata unde sa fac ce vreau, cand vreau si sa-i inspir si pe altii", a explicat Cassandra.

Din iulie 2015 a vizitat 181 de tari.

"Ca o femeie tanara, am visat mereu sa calatoreasc in cat mai multe tari posibil si sa fac lumea un loc mai bun", a spus De Pacco.

Pentru a intra in Cartea Recordurilor, Cassandra De Pecol mai are de vizitat doar 15 tari in urmatoarele 40 de zile.

Daca reuseste sa finalizeze proiectul, tanara va depasi recordul mondial pentru cea mai rapida persoana care a calatori in toate statele suverane.

De Pecol nu pleaca niciodata fara harta, pasaport, laptop si aparatul de fotografiat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro