Ardelean (PNL): Facem apel la diaspora romaneasca sa sune acasa, la parinti, prieteni, sa evite un socialism exacerbat

"Fac un apel la toti cei din diaspora, asa cum am facut la alegerile prezidentiale din 2014, sa sune acasa mama, tata, parinti, prietenii din copilarie", a spus Ben Oni Ardelean intr-o conferinta de presa, precizand ca este "un pericol evident ca in anumite localitati sa se instaleze, din nou, o mafie PSD, o camarila care sa nu faca altceva decat sa acapareze statul".

acum 44 luni (3 Jun 2016)

"Fac un apel la toti cei din diaspora, asa cum am facut la alegerile prezidentiale din 2014, sa sune acasa mama, tata, parinti, prietenii din copilarie", a spus Ben Oni Ardelean intr-o conferinta de presa, precizand ca este "un pericol evident ca in anumite localitati sa se instaleze, din nou, o mafie PSD, o camarila care sa nu faca altceva decat sa acapareze statul". Este important ca Romania sa scape, o data pentru totdeauna, de anumite zone de saracie, care au fost intretinute cu multi bani de la bugetul statului, pentru a realiza acolo o zona de asistati sociali", a mai spus Ben Oni Ardelean.

Senatorul liberal a mentionat ca, prin codul de integritate impus de PNL, acest partid face diferenta fata de PSD si candidatii social-democrati.

"PSD este condus de un condamnat penal, defileaza in tara cu alti condamnati penali, si sunt zone unde nu au decat condamnati penali, si in acest context, cartea de vizita a PNL este una a integritatii. De aceea fac apel la cei din diaspora sa inteleaga acest mesaj absolut normal, de interes national", a mai spus senatorul PNL. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro