ArcelorMittal Galati are un nou director general, in perspectiva pregatirii combinatului siderurgic de vanzare

ArcelorMittal Galati are un nou director general, in perspectiva pregatirii combinatului siderurgic de vanzare

Bogdan Grecu ( 41 de ani) a absolvit Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati, Facultatea de Stiinte Economice si Administratie cu un masterat in economie si incepand cu 2001 s-a alaturat echipei combinatului Siderurgic de la Galati.

acum 8 luni (16 May 2018)

"Bogdan Grecu a fost numit director general al ArcelorMittal Galati (Romania) si Skopie (Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei). Activitatea ambelor unitati si a celor incluse in pachetul de separare va fi condusa de un si monitorizata de un , numit in acord cu reprezentantii Comisiei Europene", precizeaza reprezentantii ArcelorMittal Galati.

Bogdan Grecu ( 41 de ani) a absolvit Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati, Facultatea de Stiinte Economice si Administratie cu un masterat in economie si incepand cu 2001 s-a alaturat echipei combinatului Siderurgic de la Galati. Din 2012, a fost membru al comitetului director al ArcelorMittal Galati si a coordonat diverse activitati cum ar fi: audit intern, cumparari, logistica, investitii, I.T., automatizari, lant furnizor si cerere.

"Toate activitatile noastre vor continua in mod obisnuit in urmatoarele luni de tranzitie si de pregatire pentru vanzare", a declarat Bogdan Grecu, noul directorul general al combinatelor ArcelorMittal de la Galati si Skopie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro