Arafat, despre incendiul de la caminul de batrani: Sa ai un loc ca acesta si sa pui in el batrani care au invaliditati, fara sa ai avizul ISU, este foarte grav

Arafat, despre incendiul de la caminul de batrani: Sa ai un loc ca acesta si sa pui in el batrani care au invaliditati, fara sa ai avizul ISU, este foarte grav

UPDATE 14.00 Un scurtcircuit ar fi cauza care a declansat focul in caminul de batrani de sambata, din Capitala, in urma caruia un barbat in varsta a murit si 19 persoane au fost ranite. Ancheta procurorilor Politia Capitalei a anuntat, sambata, ca procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri fac cercetari cu privire la modalitatea de desfasurare a activitatii in caminul pentru persoane varstnice din Sectorul 3, unde a izbucnit un incendiu sambata dimineata, in urma caruia o persoana a murit si alte 19 au fost ranite, potrivt News.ro.

acum 80 luni (1 Oct 2017)

UPDATE 14.00 Un scurtcircuit ar fi cauza care a declansat focul in caminul de batrani de sambata, din Capitala, in urma caruia un barbat in varsta a murit si 19 persoane au fost ranite. Scurtcircuitul de la care s-ar fi declansat incendiul s-a produs la o anexa a cladirii, au izbucnit flacarile si s-au extins rapid. Arafat: "Puteam sa avem acolo o catastrofa"

rafat a declarat, duminica, la Botosani, ca pompierii trebuie felicitati pentru interventia din Capitala, fiind de parere ca, daca nu interveneau la timp, "puteam sa avem acolo o catastrofa".

"Este foarte recent schimbata destinatia acestui loc, care initial era casa de locuit, care s-a transformat in hostel, pentru care s-a obtinut o autorizatie in 2009, dupa care in cursul lunii septembrie a acestui an au schimbat destinatia fara se se obtina autorizatiile necesare din partea IGSU, din partea ISU Bucuresti. (...) Sa ai un loc ca acesta si sa pui in el batrani care au invaliditati si care nu puteau sa se autoevacueze, fara sa te consulti, fara sa ai avizul ISU este foarte grav", a afirmat Arafat, citat de Agerpres. Ancheta procurorilor

Politia Capitalei a anuntat, sambata, ca procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri fac cercetari cu privire la modalitatea de desfasurare a activitatii in caminul pentru persoane varstnice din Sectorul 3, unde a izbucnit un incendiu sambata dimineata, in urma caruia o persoana a murit si alte 19 au fost ranite, potrivt News.ro. De asemenea, trupul persoanei care a murit in urma incendiului va fi transportat la Institutul National de Medicina Legala pentru realizarea necropsiei.

Potrivit politistilor, au inceput cercetarile la loc faptei pentru stabilirea cauzei incendiului, iar in cauza s-a dispus inceperea urmaririi penale in rem cu privire la infractiunile de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

O persoana a murit, iar alte 19 au ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro