Ar fi trebuit sa aiba parte de aventura vietii. Zeci de persoane, tepuite cu mii de euro de agentia Fun Trip, care se declara in insolventa. "Si-au batut joc de noi"

Ar fi trebuit sa aiba parte de aventura vietii. Zeci de persoane, tepuite cu mii de euro de agentia Fun Trip, care se declara in insolventa.

"Cu parere de rau, va informam ca in ciuda tuturor eforturilor noastre, nu am reusit sa finalizam nicio procedura de preluare a societatii noastre de catre o alta entitate, astfel incat la momentul de fata ne aflam in stare de insolventa, motiv pentru care niciuna dintre excursiile programate nu va mai avea loc. Obiectul politei de asigurare este acoperirea de catre asigurator a riscului de neplata a debitului pe care il are asiguratul fata de turisti (beneficiarii asigurarii), cauzat de neexecutarea integrala sau partiala a contractelor de comercializare a pachetului de servicii turistice incheiate cu acestia, in cazul insolvabilitatii sau falimentului asiguratului.

acum 81 luni (8 Mar 2017)

Spune ca nici prin gand nu i-a trecut asa ceva, mai ales ca fratele unuia dintre patronii agentiei a fost coleg cu ea la Scoala de Televiziune. Societatea FUN TRIP SRL Bucuresti, cea care administreaza agentia si site-ul "Funtrip.World", si-ar fi informat turistii care achitasera sume importante pentru sejururi in Africa, Asia si America de Sud ca nu mai poate onora vacantele si urmeaza sa intre in insolventa. Ea are de gand sa il dea pe patron in judecata si sa depuna o plangere la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita. Ni s-a propus o plecare in Africa, dar nu am acceptat pentru ca asta presupunea inca 1.500-2.000 de euro, iar conditiile de cazare erau la cort. Ma intreb oare cu ce plateste noile bilete daca dansul nu mai dispune de nici un ban?! Cand am cerut si eu un itinerar al excursiei, retul biletului avionului si unde voi fi cazata, mi s-a spus ca daca nu-mi place la cort sa nu mai vin, ca nu imi va placea. De asemenea, sediul agentiei este inchis iar nimeni nu raspunde la telefon sau e-mailuri. Acum, insa, si-au batut joc de noi, de sute de persoane", mai spune targovisteanca.

"Cu parere de rau, va informam ca in ciuda tuturor eforturilor noastre, nu am reusit sa finalizam nicio procedura de preluare a societatii noastre de catre o alta entitate, astfel incat la momentul de fata ne aflam in stare de insolventa, motiv pentru care niciuna dintre excursiile programate nu va mai avea loc. Fun Trip este asigurata impotriva starii de insolventa avand o polita de asigurare valabila deschisa la societatea Omniasig, care inprincipiu va acoperi prejudiciile cauzate. De indatace se va pronunta solutia de deschidere a procedurii insolventei, veti fi contactati pentru a fi despagubiti de asigurator. Pentru eventualele sume care nu vor putea fi acoperite de asigurator, va asiguram ca asociatii vor face tot posibilul pentru a incerca acoperirea acestor sume din surse proprii. Ne pare extrem de rau pentru situatia creata si va asiguram de faptul ca aceas... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro