Aproximativ 100 de persoane au protestat in fata Ministerului Culturii. Care sunt nemultumirile acestora

Aproximativ 100 de persoane au protestat in fata Ministerului Culturii. Care sunt nemultumirile acestora

Vrem muzeu nu ceapeu" "Vrem sporuri pentru toxicitate, activitati desfasurate in week-end, confidentialitate, risc si suprasolicitare neuropsihica, investitii in infrastructura muzeala, pentru laboratoarele de conservare-restaurare, tehnologie, fonduri pentru calificare profesionala" O delegatie a sindicalistilor a incercat sa intre la discutii la Minister insa acolo nu era nimeni, asa ca au lasat un mesaj pe treptele ministerului.

acum 13 luni (19 May 2018)

De asemenea, acestia au afisat pancarte pe care scria: "Cercetator in muzeu minus 25% la salariu" "Jos labele de pe cercetarea din muzee. Compensarea pierderilor salariale ale cercetatorilor" "Patrimoniu fara cercetare=descoperire intamplatoare" "Arheologia -stiinta in slujba protejarii si valorificarii patrimoniului" "Cercetator in muzee=salarii taiate, sporuri anulate, posturi noi blocate, dotari ca in antichitate-conditii minunate" "Modificarea legii managementului. Vrem muzeu nu ceapeu" "Vrem sporuri pentru toxicitate, activitati desfasurate in week-end, confidentialitate, risc si suprasolicitare neuropsihica, investitii in infrastructura muzeala, pentru laboratoarele de conservare-restaurare, tehnologie, fonduri pentru calificare profesionala"

O delegatie a sindicalistilor a incercat sa intre la discutii la Minister insa acolo nu era nimeni, asa ca au lasat un mesaj pe treptele ministerului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro