Apple lanseaza iOS 8. Noutatile sunt bune, dar are probleme pe iPhone 4S

Apple lanseaza iOS 8. Noutatile sunt bune, dar are probleme pe iPhone 4S

Il ai pe dispozitive ca iPhone 6 si iPhone 5s, dar iOS 8 va veni si pe iPhone 4S. Playtech analizeaza pe larg iOS 8 si de ce ar putea avea probleme pe iPhone 4S Urmareste-ne si pe Facebook - Tech Adevarul.

acum 101 luni (18 Sep 2014)

Il ai pe dispozitive ca iPhone 6 si iPhone 5s, dar iOS 8 va veni si pe iPhone 4S. Insa cea mai mare schimbare facuta de Apple in sistemul de operare a venit anul trecut, cu iOS 7.

Acum, Apple iOS 8 nu se schimba radical, ci ajunge la o uniformizare intre noutate si utilitate. Asa cum iPhone 3GS cu iOS 3 rezolva multe probleme ale sistemului de operare, asa si iOS 8 cu iPhone 6. Compatibilitatea nu se opreste la iPhone 6 si iPhone 6 Plus. iOS 8 functioneaza pe iPhone 4S, iPhone 5, 5c si iPhone 5s. Lista cuprinde, asadar, urmatoarele modele: iPad 2, iPad 3 si iPad 4 cu ecran Retina, iPad Air si iPad mini primul model si cel cu Retina.

Cele mai importante opt noutati din iOS 8 sunt acestea: notificarile au devenit mai bune si poti raspunde la mesaj direct din meniul dedicat si din lock screen; aplicatia de mail a devenit mai buna, inspirandu-se de la Mailbox si altele similare, iar acum poti actiona mai eficient asupra mailurilor.

Aplicatia Photos a devenit foarte buna, integrand unelte de procesare foto din iPhoto si de acum poti controla expunerea atunci cand faci poze independent de blocarea focalizarii. alte aplicatii pot avea acces la meniul de sharing, fara sa mai ai limitare la Mail, Message, Twitter, Facebook sau AirDrop, iar dezvoltatorii pot profita de acest acces. Playtech analizeaza pe larg iOS 8 si de ce ar putea avea probleme pe iPhone 4S

Urmareste-ne si pe Facebook - Tech Adevarul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro