Aplicatie pentru Festivalul Enescu

Astfel, utilizatorii au acces la fotografii in timp real de la concertele din cadrul Festivalului, la program, precum si la informatii despre noutati si despre alte evenimente care se desfasoara in cadrul Festivalului, dar si la stiri si articole despre artistii invitati si despre compozitorul George Enescu. Aplicatia poate fi descarcata gratuit: din Google Play, la acest link https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.festivalenescu.app&hl=enin din App Store, la acest link https://itunes.apple.com/ro/app/george-enescu-international/id1021541305?mt=8&ign-mpt=uo%3D4 Incepand cu editia 2013, strategia de comunicare a Festivalului International George Enescu mizeaza pe tehnologiile moderne pentru a permite accesul in timp real si eficient la informatii si la concerte.

acum 107 luni (12 Aug 2015)

Festivalul Enescu lansat o aplicatie, descarcabila gratuit din Google Play si App Store, care ofera melomanilor acces la informatii in timp real despre festival.

Astfel, utilizatorii au acces la fotografii in timp real de la concertele din cadrul Festivalului, la program, precum si la informatii despre noutati si despre alte evenimente care se desfasoara in cadrul Festivalului, dar si la stiri si articole despre artistii invitati si despre compozitorul George Enescu.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit:

din Google Play, la acest link https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.festivalenescu.app&hl=enin

din App Store, la acest link https://itunes.apple.com/ro/app/george-enescu-international/id1021541305?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

Incepand cu editia 2013, strategia de comunicare a Festivalului International George Enescu mizeaza pe tehnologiile moderne pentru a permite accesul in timp real si eficient la informatii si la concerte. Aplicatia pentru Smartphone a fost gandita pentru a-i ajuta pe cei care iubesc Festivalul Enescu si muzica clasica sa se descurce printre cele peste 150 de concerte ale festivalului si zecile de proiecte din cadrul Bucurestiului Creativ, dar si pentru a facilita accesul la continut de actualitate despre Festival.

Aplicatia este disponibila in limba engleza pentru a facilita inclusiv accesul publicului international la evenimentele din cadrul Festivalului International George Enescu si la valorile compozitorului George Enescu, pe care Festivalul le promoveaza.

Aproximativ 2.500 de artisti straini si 500 de artisti romani vin la editia din 2015 a Festivalului George Enescu (30 august - 20 septembrie), cel mai mare eveniment cultural international organizat de Romania si cel mai puternic promotor al creatiei si valorilor marelui compozitor roman, intrat in patrimoniul mondial, George Enescu.

Orchestre cotate la cel mai inalt nivel in plan mondial - Israel Philharmonic (1 s... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro