Aplicatia la control: Next Lane se vrea WhatsApp pentru soferi, dar esueaza lamentabil si face si spam prin SMS

Aplicatia la control: Next Lane se vrea WhatsApp pentru soferi, dar esueaza lamentabil si face si spam prin SMS

Evident, sunt multi care vor sa faca asta, sa nu fie deloc privati, dar nu toata lumea ar dori sa poti lua numarul de inmatriculare, obligatoriu public si sa-l asociezi cu numele ei. Next Lane a cumparat sau a apelat la o firma cu o baza de date solida, adunata ilegal timp de foarte multi ani si crede ca ne poate convinge prin mesaje SMS.

acum 61 luni (26 Jan 2015)

Acum cateva zile am primit pe telefonul meu cu Android un mesaj care ma invita sa instalez aplicatia Next Lane. Intru pe Facebook si descopar o pagina care are 169 de like-uri. Site-ul pare facut de un amator si, in general, aplicatia nu mi se pare cu nimic mai spectaculoasa decat altele.

M-a facut sa deschid rubrica asta, numita Aplicatia la Control, care ma va duce prin universul aplicatiilor de tot felul, pentru a le testa pentru voi.

Next Lane App - de ce ai avea nevoie de ea? Dar nu conteaza, nu va asteptati sa zic lucruri frumoase despre ea.

Practic, iti faci un cont cu ajutorul Facebook si apoi iti treci numarul de inmatriculare al masinii tale, modelul si culoarea. De asemenea, poti adauga poze cu tine si cu masina ta. Daca nu esti sofer, poti sa utilizezi aplicatia, dar tot iti trebuei un numar de telefon.

Dupa aceea, ar trebui sa vorbesti cu alti soferi. Ii poti cauta in functie de numarul lor de inmatriculare, daca sunt in aplicatie. De ce Dumnezeu as vrea sa am o asemenea aplicatie?

O alta retea sociala sau o aplicatie de mesagerie? Numai ca Next Lane crede ca vei vedea o tipa misto la semafor, ii vei lua numarul de inmatriculare si o vei putea enerva in interiorul aplicatiei. Evident, sunt multi care vor sa faca asta, sa nu fie deloc privati, dar nu toata lumea ar dori sa poti lua numarul de inmatriculare, obligatoriu public si sa-l asociezi cu numele ei. Asa ca va recomand sa va feriti de aplicatie, decat daca vreti sa va injurati cu altii prin trafic sau ati ratat momentul la semafor. Un chat, dar de unde?

Da, sa zicem ca l-ai vazut pe B 333 GYL pe strada. Ti-a placut de el sau de ea.

Si mai e o problema. De vreo doua saptamani aplicatia isi face promovare printr-o campanie agresiva de spam prin SMS. Next Lane a cumparat sau a apelat la o firma cu o baza de date solida, adunata ilegal ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro