Aplicatia cu care te asiguri ca faci sex consensual

Aplicatia cu care te asiguri ca faci sex consensual

In plus, atunci cand iti creezi profilul de LegalFling, poti selecta sa adaugi o serie de "asigurari", cum ar fi garantia ca nu esti purtator de boala cu transmitere sexuala, sau ca ai o apetenta deosebita spre BDSM.

acum 73 luni (12 Jan 2018)

LegalFling este o aplicatie creata in Olanda, care deseverste unicul scop mentionat mai sus. Sa zicem ca pleci din bar cu o persoana de care iti place. De ce sa ai rabdare si sa vezi cum decurg lucrurile, cand poti sa-i dai un "buzz" pe LegalFling si sa-i ceri acordul pentru ceea ce urmeaza sa faci.

In momentul in care intrebi o persoana pe LegalFling daca vrea sa se angajeze intr-o relatie intima cu tine, acesteia ii va aparea un ecran cu doua butoane, unul care inseamna "da" si altul care inseamna "nu". Macar poti sa stai linistit ca nimeni nu va fi acuzat ulterior de viol.

In plus, atunci cand iti creezi profilul de LegalFling, poti selecta sa adaugi o serie de "asigurari", cum ar fi garantia ca nu esti purtator de boala cu transmitere sexuala, sau ca ai o apetenta deosebita spre BDSM. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro