Aplicatia care le spune bulgarilor in timp real ce drumuri sunt inchise din cauza vremii. Alternativa romaneasca

Aplicatia care le spune bulgarilor in timp real ce drumuri sunt inchise din cauza vremii. Alternativa romaneasca

In conditiile in care toata zona geografica este afectata de ninsori abundente in aceste zile, faptul ca oamenii pot consulta o platforma mobila pentru a vedea in avans daca soseaua pe care au ales-o este inchisa sau nu este un mare plus.

acum 63 luni (28 Feb 2018)

In conditiile in care toata zona geografica este afectata de ninsori abundente in aceste zile, faptul ca oamenii pot consulta o platforma mobila pentru a vedea in avans daca soseaua pe care au ales-o este inchisa sau nu este un mare plus. De asemenea, aplicatia poate oferi si alternative ocolitoare pe care soferii le pot utiliza pentru a scapa de viscol. Ea va arata ce drumuri sunt inchise pentru reabilitari, ce benzi pot fi folosite pentru deplasare si poate chiar si apela la serviciile de urgenta daca detecteaza un comportament iesit din tipar al soferului, noteaza Digi 24.

De exemplu, daca acesta activeaza modul de siguranta, aplicatia va apela automat servicul de urgenta cand masina se opreste, daca utilizatorul nu apasa un buton prin care sa confirme ca totul este in ordine. Alternativa romaneasca la aplicatia dezvoltata de bulgari nu exista pe telefoanele mobile, ea fiind accesibila doar de pe browserele desktop. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro