Apelul unei inginere de 86 de ani: "Prin calitate o tara se poate redresa. Miracolul japonez are la baza calitatea"

Apelul unei inginere de 86 de ani:

Cinci personalitati ale Timisoarei au primit saptamana trecuta, de ziua orasului, titlul de cetatean de onoare al Timisoarei. In cadrul sedintei festive, inginera, acum in varsta de 84 de ani, a incercat sa le transmita politicienilor locali importanta calitatii in tot ceea ce se face in Timisoara.

acum 91 luni (8 Aug 2016)

Cinci personalitati ale Timisoarei au primit saptamana trecuta, de ziua orasului, titlul de cetatean de onoare al Timisoarei. Printre acestia si Viorica Balan, inginera chimista care a lucrat la "Solventul" si s-a facut remarcata prin elaborarea unor tehnologii avansate in domeniul solventilor organici.

Viorica Balan a avut o contributie importanta si la elaborarea conceptului strategic de dezvoltare a zonei Timisoara cu un capitol special privind calitatea. De altfel, la initiativa Vioricai Balan se organizeaza anual Saptamana Calitatii Timisorene. In cadrul sedintei festive, inginera, acum in varsta de 84 de ani, a incercat sa le transmita politicienilor locali importanta calitatii in tot ceea ce se face in Timisoara.

Provocata de "Adevarul" sa explice importanta calitatii, inginerul a dat exemplul Japoniei. Daca oamenii sunt obisnuiti si invatati de mici sa faca totul bine, atunci toate vor pune accent pe calitate. Japonezii au fost invatati din gradinita sa faca totul bine, iar asta se vede", a aratat inginera care se confunda cu calitatea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro