Apel umanitar:a jutor pentru Delia! Putin cate putin pentru un suflet de copil

Apel umanitar:a jutor pentru Delia! Putin cate putin pentru un suflet de copil

Potrivit initiatorilor campaniei, in conditiile in care clinica din Romania (spitalul Fundeni) nu este afiliata la un studiu international care sa cunoasca forma specifica de care sufera Delia si nici nu pot face dovada ca au mai tratat cu succes astfel de cazuri, medicii sustin ca pot face tratamentul doar pentru a bloca obtinerea finantarii la care are dreptul conform legii de la casa de asigurari de sanatate.

acum 101 luni (15 Dec 2015)

Delia a fost diagnosticata cu o forma rara de leucemie la spitalul Fundeni, iar parintii s-au adresat pentru a doua opinie clinicii germane Charite din Berlin. Cu aceasta ocazie au constatat ca o serie intreaga de investigatii care se impun in astfel de situatii nu au fost facute si ca diagnosticul pus de renumita clinica germana este diferit.

Grupul de firme la care lucreaza tatal fetitei, Alexandru Niculescu, a initiat o campanie de strangere de fonduri pentru finantarea tratamentului in strainatate.

Potrivit initiatorilor campaniei, in conditiile in care clinica din Romania (spitalul Fundeni) nu este afiliata la un studiu international care sa cunoasca forma specifica de care sufera Delia si nici nu pot face dovada ca au mai tratat cu succes astfel de cazuri, medicii sustin ca pot face tratamentul doar pentru a bloca obtinerea finantarii la care are dreptul conform legii de la casa de asigurari de sanatate. Costurile unui astfel de tratament sunt imposibil de suportat chiar si de cetatenii tarilor vest-europene in absenta unei asigurari medicale.

Cei care doresc sa o ajute pe Delia sa invinga boala pot face donatii in urmatoarele conturi deschise pe numele Niculescu Alexandru la Raiffeisen Bank:

RON RO89RZBR0000060018123435

EUR RO83RZBR0000060018123446

USD RO72RZBR0000060018123450 sau

paypal: aniculescu26@gmail.com

Conform codului fiscal, sumele donate de firme prin contract de mecenat se deduc integral din impozitul pe profit in limita a 20% din acesta si 3? ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro