Apel disperat pentru viata! "Avem nevoie de bani pentru recuperarea Iuliei, care e in stare vegetativa de mai bine de un an"

Apel disperat pentru viata!

Laurentiu Ganea, sotul femeii insarcinate lovite pe o trecere de pietoni de un sofer beat, lupta pentru viata jumatatii sale Internata intr-o clinica din Israel, unde o singura zi de spitalizare costa 1.030 dolari, Iulia Ganea face progrese lente, dar incurajatoare.

acum 45 luni (17 Jun 2016)

Laurentiu Ganea, sotul femeii insarcinate lovite pe o trecere de pietoni de un sofer beat, lupta pentru viata jumatatii sale

Internata intr-o clinica din Israel, unde o singura zi de spitalizare costa 1.030 dolari, Iulia Ganea face progrese lente, dar incurajatoare. Faptul ca medicii din Israel incearca s-o repuna pe picioare pe femeia aflata in stare vegetativa din mai 2015, ii da sperante lui Laurentiu Ganea. Iulia are nevoie in continuare de multe zile de recuperare, de aceea va rugam sa ii acordati o sansa la viata", ne-a declarat barbatul, paramedic SMURD in Brasov.

Destinul loveste necrutator

Luna mai a anului trecut a consemnat, pentru abia infiripata familie Ganea, una fericita pana atunci - cei doi tineri urmand sa fie parinti pentru prima oara - inceputul unui calvar. Iesiti la plimbare in localitatea Cristian, Iulia a fost spulberata de la bratul lui Laurentiu de masina unui sofer rupt de beat. Totul s-a intamplat pe o trecere de pietoni! Femeia, lovita in plin si proiectata la 25 de metri distanta, a suferit un sever traumatism cranian, zacand, ulterior, in coma luni bune. Fatul pe care-l purta in burtica n-a mai putut fi salvat, iar Iulia traieste de atunci o viata pe care, probabil, n-o va mai intelege niciodata. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro