Apartamentul unei actrite decedate a fost spart de hoti

Apartamentul din Galati al actritei Ioana Citta Baciu, care a murit miercuri, a fost spart de hoti, informeaza Mediafax. Actrita Ioana Citta Baciu, care a desfasurat o bogata activitate artistica pe scena Teatrului Dramatic "Fani Tardini" Galati, a murit, miercuri, la varsta de 80 de ani.

acum 100 luni (21 Jan 2016)

Apartamentul din Galati al actritei Ioana Citta Baciu, care a murit miercuri, a fost spart de hoti, informeaza Mediafax. Fiul actritei, care sta in Bucuresti si care se ocupa de inmormantarea mamei sale, a aflat incidentul de la o vecina.

Mona Sandu, secretarul literar al Teatrului Dramatic "Fani Tardini", din Galati, a confirmat ca apartamentul actritei Ioana Citta Baciu, decedata miercuri, a fost spart de hoti.

"Am aflat de la baiatul doamnei, de la Bogdan.

Apartamentul Ioanei Citta Baciu este situat intr-o zona centrala a municipiului Galati, insa actrita nu mai locuia in acesta de aproximativ doua luni, de cand se mutase la Bucuresti. La aceasta ora se fac cercetari la fata locului", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Galati, Stefan Gohoreanu.

Actrita Ioana Citta Baciu, care a desfasurat o bogata activitate artistica pe scena Teatrului Dramatic "Fani Tardini" Galati, a murit, miercuri, la varsta de 80 de ani.

Teatrul "inseamna viata mea, toata", spunea Ioana Citta Baciu, care a desfasurat o bogata activitate artistica pe scena Teatrului Dramatic "Fani Tardini" Galati, interpretand peste 150 de roluri. Popa" Barlad, la Teatrul "Maria Filotti" Braila, la Teatrul National Targu-Mures si la Teatrul "Alexandru Davilla" Pitesti.

Pentru activitatea imensa pusa in slujba teatrului, reprezentantii municipiului Galati i-au oferit in 2015 titlul de cetatean de onoare. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro