Apa Nova Bucuresti intervine rapid in cazul surparii de carosabil de pe Bd.Gheorghe Duca

Apa Nova Bucuresti intervine rapid in cazul surparii de carosabil de pe Bd.Gheorghe Duca

In acest sens s-au facut demersurile necesare pentru obtinerea Autorizatiei de Interventie in Regim Urgenta, astfel pe data de 30/06/2016 s-a solicitat certificat de urbanism, pentru zona cea mai afectata aflata la intersectia dintre Bd Gh.

acum 86 luni (21 Jul 2016)

Gheorghe Duca la intersectia cu strada CC Arion, este generata de prabusirea unui segment al retei de canalizare.

Reteaua a fost construita in 1927 din beton simplu, are diametru de 50 cm si se afla la o adancime de 6 m. In urma inspectiilor facute de echipele ANB, dupa ploile record de luna trecuta, s-a constatat ca aceasta retea prezinta un grad avansat de uzura si trebuie reabilitata. In acest sens s-au facut demersurile necesare pentru obtinerea Autorizatiei de Interventie in Regim Urgenta, astfel pe data de 30/06/2016 s-a solicitat certificat de urbanism, pentru zona cea mai afectata aflata la intersectia dintre Bd Gh.

In prezent echipele ANB si ACVATOT intervin in regim de urgenta la remedierea avariei si se va regandi planificarea facuta anterior pe zona mentionata.

Vom reveni in cel mai scurt timp cu detalierea pasilor tehnici necesari si cu estimarea de timp, posibile doar dupa evaluarea in detaliu la fata locului, in cazul interventiilor realizate in canale colectoare care nu permit ca dimensiune inspectia umana.

Citeste si:

+Romanii au fost fraieriti cu TARIFE UMFLATE pentru centralele de apartament. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro